Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego Faceci rzadziej okazują uczucia?
Autor Wiadomość
cro cop
**

Wysłany: 24-10-2006, 21:44   

misiek88 napisał/a:
faceci w przeciwieństwie do kobiet to proste konstrukcje

i daltego mam wiecej kolegow niz kolezanek-nas poprostu latwiej zrozumiec,latwiej poznac o co chodzi kolesiowi-nie znaczy to ze jestem gejem
dkf napisał/a:
cro cop napisał/a:
hehehe ciekawa propozycja,a dlaczego tak uważasz=masz podobne poglądy czy dokładnie przeciwne??

To nie była propozycja tylko stwierdzenie faktu. Mam bardzo podobne poglądy w szczególności w tym temacie (a jest naprawde mało dziewczyn które nie lubią czułych słówek i wyznań miłości

lubie ludzi ktorzy mysla poodobnie do mnie-zwlaszcz w tego wypu tematach. Z naszymi pogladami zazwyczaj jestesmy w znacznej mniejszosci i to tez jest dobre, bo takie "niestereotypowe" podejscie do milosci,okazywania uczuc i innych takich bzdur jest potrzebne, bo gdybym mial byc z tymi pogladami sam, to by mi bylo z lekka ciezko;)
Takze ciesze sie dkf ze przynajmniej w tej kwestii jestesmy "pokrewne dusze"

misiek88 
*

Imię: Michał
Wysłany: 24-10-2006, 21:48   

kobiety chyba musicie to przyznać faceci są po prostu (czasami) lepsi :P :P :P
  Znak zodiaku: ryby

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 25-10-2006, 09:36   

cro cop napisał/a:
latwiej poznac o co chodzi kolesiowi

ooo. ja bym nie powiedziała. nie dlatego, że jestem sama dziewczyną i teraz bronię ich jakoś czy coś, ale właśnie dlatego, że faceci tak rzadko okazują swoje uczucia, to bardzo ciężko jest ich w 100% zrozumieć i dowiedzieć się o co chodzi.
większość kobiet woli wykrzyczeć się, wypłakać, zrobić awanturę i wszystko jasne na czym sprawa stoi, a faceci wolą milczeć.

kocham:*

Znak zodiaku: strzelec

mewasch 
*

Wysłany: 25-10-2006, 13:36   

ale czasami milczenie jest zlotem!poza tym ja lubie poczekac az sytuacja sie wyklaruje i bedzie wiadomo co i jak...
Ostatnio zmieniony przez mewasch 25-10-2006, 13:39, w całości zmieniany 1 raz  

Oliwiaa 
*
:]

Imię: Oliwia
Wysłany: 25-10-2006, 13:41   

tamarka napisał/a:
a faceci wolą milczeć

i to mnie właśnie najbardziej w nich wqrza, po fakcie, że myślą tylko o sexie i właśnych potrzebach(no nie zawsze :p )
  Znak zodiaku: wodnik

Little_m 
**

Imię: MaLenka
Wysłany: 25-10-2006, 13:56   

wg mnie faceci z reguły są mniej wylewni od kobiet. Poza tym z biologicznego pkt. widzenia oni później dojrzewają, a czasami wcale, są takimi dużymi chłopcami ;) Z natury mężczyzna to taki zdobywca, który swoje uczucia wyraża poprzez czyny, a nie ciągłe wyznania. A tak w ogóle nie sądzicie, że słowo kocham mówione 150 razy traci swój urok, magię ?

misiek88 
*

Imię: Michał
Wysłany: 25-10-2006, 16:47   

Cytat:
większość kobiet woli wykrzyczeć się, wypłakać, zrobić awanturę i wszystko jasne na czym sprawa stoi, a faceci wolą milczeć.

ale np. faceci wolą szybko dać komuś w pysk i po sprawie, przynajmniej nie rozwlekamy problemów :D
  Znak zodiaku: ryby

cro cop
**

Wysłany: 25-10-2006, 22:44   

tamarka napisał/a:
cro cop napisał/a:
latwiej poznac o co chodzi kolesiowi

ooo. ja bym nie powiedziała. nie dlatego, że jestem sama dziewczyną i teraz bronię ich jakoś czy coś, ale właśnie dlatego, że faceci tak rzadko okazują swoje uczucia, to bardzo ciężko jest ich w 100% zrozumieć i dowiedzieć się o co chodzi.
większość kobiet woli wykrzyczeć się, wypłakać, zrobić awanturę i wszystko jasne na czym sprawa stoi, a faceci wolą milczeć

jak to mawial moj swietej pamieci dziadek- z babami sie nie dogadasz-swieta prawda,czy krzyczy, czy placze,czy milczy to i tak nie wiadomo o co jej chodzi,a facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi- czy juz wydal na ciebie wyrok czy cie szanuje itp itd

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 25-10-2006, 22:53   

mewasch napisał/a:
ale czasami milczenie jest zlotem!

masz racje. CZASEM.

misiek88 napisał/a:
faceci wolą szybko dać komuś w pysk

i zachowują się wtedy jak idioci?

cro cop napisał/a:
jak to mawial moj swietej pamieci dziadek- z babami sie nie dogadasz-swieta prawda,czy krzyczy, czy placze,czy milczy to i tak nie wiadomo o co jej chodzi,a facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi- czy juz wydal na ciebie wyrok czy cie szanuje itp itd

przepraszam, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim Dziadkiem :)

kocham:*

cro cop
**

Wysłany: 26-10-2006, 00:30   

tamarka napisał/a:
misiek88 napisał/a:
faceci wolą szybko dać komuś w pysk

i zachowują się wtedy jak idioci?

niekoniecznie-rozwiazujemy w ten sposob sprawe od reki. to ze kobiety zeby rozwiazac taka sprawe,ktora facet rozwiazalby piescia, musza sie naknuć, nameczyc a i tak nic z tego nie wychodzi to juz naprawde wasz problem i przy okazji wasz blad.

tamarka napisał/a:
przepraszam, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim Dziadkiem
alez prosze bardzo- z tym ze przezyl te swoje 70 lat i costam jednak o swiecie wiedzial,a to byla prawda , ktora znal najlepiej i najczesciej mi powtarzal. ja mam tylko 18 lat i juz wiem ze mial racje

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 26-10-2006, 19:56   

cro cop napisał/a:
latwiej zrozumiec,latwiej poznac o co chodzi kolesiowi

I tu się znowu musze zgodzić.

cro cop napisał/a:
facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi

No ale już nie przesadzaj, jak by było was tak łatwo zrozumieć to nie było by tylu nieporozumień i problemów. Jednego można szybko rozszyfrować z innym są problemy.

cro cop
**

Wysłany: 27-10-2006, 00:48   

dkf napisał/a:
I tu się znowu musze zgodzić.

i znowu dziekuje

dkf napisał/a:
cro cop napisał/a:
facet chocby nie wiem jak zamkniety i ja kcichy, to wystarczy spojrzec na jego twarz, prosto w oczy i wiadomo o co mu chodzi

No ale już nie przesadzaj, jak by było was tak łatwo zrozumieć to nie było by tylu nieporozumień i problemów. Jednego można szybko rozszyfrować z innym są problemy.
fakt troche mnie ponioslo :D ale to nie zmienia faktu ze czasem facetowi wystarczy spojrzec w oczy i wszystko jest jasne, chociaz nie zqawsze i nie w kazdym wypadku

dkf 
Administrator

Wysłany: 27-10-2006, 08:03   

cro cop napisał/a:
ale to nie zmienia faktu ze czasem facetowi wystarczy spojrzec w oczy i wszystko jest jasne, chociaz nie zqawsze i nie w kazdym wypadku

Czasem to dziewczynie też wystarczy jedynie spojrzeć w oczy żeby wiedzieć co i jak. Więc pod tym względem niewiele się różnimy.

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imię: Wszemiła
Wysłany: 27-10-2006, 08:07   

A ogólnie często jest tak,że ci co kotkują, żabciują,ślinia sie i plują czesto mają diabła za uszami a ich miłe słówka to tylko przykrywka,co oczywiscie nie jest regułą bo na nic nie ma reguły
  Znak zodiaku: skorpion

dkf 
Administrator

Wysłany: 27-10-2006, 08:19   

juna napisał/a:
A ogólnie często jest tak,że ci co kotkują, żabciują,ślinia sie i plują czesto mają diabła za uszami a ich miłe słówka to tylko przykrywka,co oczywiscie nie jest regułą bo na nic nie ma reguły

Często jest to jedna wielka gra, ale oczywiście nie zawsze, ale jak by na to nie patrzeć nie lubie takiego zachowania i nieraz mnie śmieszy jak taki wielki napakowany koleś zdrabnia co drubie słowo mówiąc do swojej laski, a przed kolegami gra wielkiego maczo.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu