juz w jednym z tematow pisalam cos o zaufaniu......uwazam ze jest podstawa w kazdym zwiazku. Nic nie mialoby sensu gdyby nie zaufanie...przeciez na tym wlasnie milosc sie opiera...zeby sobie wzajemnie ufac.....
_________________ :::może to wszystko polega na tym,by żyć dla kogoć?:::
nojesli mu ufasz i wiesz ze by Ci czegos takiego nie zrobil, to nie mysl o takich glupotach, bo moze to zniszczyc Twoj zwiazek, brak zaufania, podejrzliwosc to nie sa dobre rzeczy
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
Moim zdaniem zaufanie również jest bardzo ważne w związku, jeżeli nie ufa się drugiej połówce to związek nie ma sensu...ale jest jeszcze wiele rzeczy które są tak samo ważne jak zaufanie:) Pozdro:*
chaialm wlaczyc sie w ta rozmowe.jestem od kilku miesiecy po malzenstwie i nie mam zaufania do swojego meza bo jakis rok temu mnie zdradzil a teraz jeszcze gdy bylismy poklocenia poznal sobie inna w cudzyslowiu bo chcial sie jej wygadac a nie mial komu dlatego poszedl z nia na piwo.Teraz kazde jego nie pisanie smsow,zachowanie to dla mnie podejrzenie?zamiast probowac odbudowac to jeszcze pogarsza sprawe!:(
wiezlam,wiedzialam ze nie mam zaufania i on tak samo,mowilam ze bedzie musial odbudowac ale jakos nie potrafie zaufac dlatego teraz jak jestem zagranica mam mnostwo podejrzen:(,naprawde jest dobrze jak jestem na miejscu nio czasem klocimy sie ale jak to para.Ale czasem pada za duzo slow i mnie to rani,mam wrazenie ze nie traktuje mnie zbyt powaznie a tak bardzo chcial tego wesela:(narazie nie mysle o rozstaniu:(
W moim związku zaufanie nie jest najważniejsze, ale jest na bardzo wysokiej pozycji. Z tego względu, że z M. mieszkamy bardzo daleko od siebie musimy sobie bezgranicznie ufać. W normalnych warunkach związek bez zaufania nie ma sensu a co mówić w takich w których znajdujemy się my.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum