Imię: Floyd
Wysłany: 24-10-2006, 14:32 Guns N' Roses
Krótko - co sądzicie o tym rockowym zespole? Wymieniajcie ulubione kawałki itd. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat jednego z moich ulubionych zespołów...
_________________ How I wish, how I wish you were here... What have we found?
The same old fears, wish you were here.
Stary skład zdecydowanie lepszy niż nowy. Nowy to jak nie GNR, o.
Ulubionego kawałki to "Knocking on heavens door" i "Don't Cry". Ale większości ich piosenek lubię posłuchać.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 24-10-2006, 17:49
Widze że moje upodobania co do piosenek tego zespołu nie sa jakies szalenie oryginalne bo jak wiekszość wypowiadających się najbardziej lubię "don' cry"
Stary skład zdecydowanie lepszy niż nowy. Nowy to jak nie GNR, o.
Ulubionego kawałki to "Knocking on heavens door" i "Don't Cry". Ale większości ich piosenek lubię posłuchać.
Dokładnie...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6676 Skąd: z miasta
Wysłany: 26-10-2006, 21:40
Bardzo lubie ten zespół, często go słucham. Podoba mi się duuużo ich piosenek, poza wymienionymi, to jeszcze np. Civil War, Cats in the cradle and a silver spoon.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum