Imię: Albert Fish
Wysłany: 12-10-2006, 14:05
Erill, naprawde. Raz mój kolega miał w komie tapete z fajnym autem. Połowa mówiła że to Ferrari a dróga połowa że to Maserati, a to było Lamborghini Murcielago
Imię: Marcin
Wysłany: 12-10-2006, 18:21
Ja lubie motoryzacje a w mojej klasie mam tylko 1 kolege majacego takie same zaineteresowania :/Mam Aprille i często można mnie zobaczyć na zjazdach w Lubelcu.
_________________ Zasady są po to by je łamać - ja je łamie notorycznie ,bo po co komu są potrzebne
Mam racje Gość
Ostatnio zmieniony przez Marcinqq 12-10-2006, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 12-10-2006, 19:25 Re: Zainteresowanie motoryzacją wśród młodzieży
^Kasia^ napisał/a:
G.a.p.o.n. napisał/a:
chorobliwe podniecanie się samochodami charakteryzuje bardzo dużo osobników o IQ w okolicach Forresta Gumpa.
a kogo charakteryzje chorobliwe podniecanie sie motocyklami ?
Nie wiem, ale wiem, że kiedyś zostałem oszukany przez panią w kiosku. Dokonałem zakupu tygodnika ,,Motor''. Po przeczytaniu okazało się, że nie było tam ani słowa o motorze, zaś o samochodach było aż za dużo. Na szczęście gazeta i tak nie była dla mnie i nie za moje pieniądze kupiona. Taka anegdotka dla rozładowania atmosfery.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Warto dodać, że każdy pedofil to gej, a każdy gej to były współpracownik SB. Dlatego fanów motoryzacji należy jak najszybciej usunąć z kraju. Przynajmniej tak sądziłby użytkownik Bango gdyby był teraz z nami.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 12-10-2006, 19:39
A to akurat wina filmów XXX. Gdyby ich nie było jeździlibyśmy konno.
Ja interesuję się motoryzacją, tuningeim.
Fanka wyścigów na 1/4 mili podczas których jestem co roku w Białej Podlaskiej.
Wiele marzeń jeżeli chodzi o auta
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 23-10-2006, 21:21
ja sie nie interesuje, zrobilem prawo jazdy i jak narazie to jedyne moje zainteresowanie jesli chodzi o ta dziedzine
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
nie wiedziałem że aż tyle dziewczyn interesuje się motoryzacja. ja chcem iść do technikum mechanicznego od zawsze podobało mi sie grzebanie w silniczkach. u mnie w klasie z 5 osób na 15 sie tym interesuje. kiepściutki ale jest
[ Dodano: 17 Gru 2006 08:36 pm ]
ty didek dmuchaj se w w tą fujarke i nie wpieniaj ludzi. jeśli nie umiesz odróżnić motoru od samochodu to zamlcz bo ktoś w końcu cię zgnoi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum