Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.
Przesunięty przez: kamasutra 12-03-2008, 23:14
Tanie wina - nazwy że boki zrywac!!!!
Autor
Wiadomość
Wooof
****** świadomość...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 01-10-2006, 10:51
to jest niezle
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Znak zodiaku:
Javier
** no title
Imię: Marcin
Wysłany: 01-10-2006, 11:19
Na jednej wiosce to widzialem ;P Chyba najlepiej sprzedający sie towar w sklepie, furore tam zrobił A na butelce jeszcze takie fajne bociany namalowane były heh
_________________ Arabski Front Wyzwolenia Chleba Tostowego -:AFWCT:- \m/ (>_<) \m/
Znak zodiaku:
chojrak721
* Najmłodszy człowiek
Wysłany: 05-10-2006, 15:16
Raz widziałę ale osobiście nie piłę wino o nazwie "Kozi mocz"
a może mi ktoś przypomniec jak nazywało sie to wino na którym pisze "trzeciego jeszcze nikt nie dopił".
_________________ Idąc swoją drogą na pewno gdzieś dojdziesz, idąc cudzą możesz natrafić na kolejkę.
Znak zodiaku:
deceive
* in loving memory
Imię: M.
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Wrz 2006 Posty: 117 Skąd: ten pomysł?
Wysłany: 07-10-2006, 14:04
"Sperma Szatana".
O nie.
Podziękowałam, bo pijam troszkę lepsze wina.
_________________ Jakoś tak nie jest mi nawet żal...
Znak zodiaku:
rzepa
**
Imię: Daniel
Wysłany: 10-10-2006, 18:08
Kilka faworytow
_________________Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
ida_rev
** Bóg
Wysłany: 10-10-2006, 21:51
Beczkowóz, Złoty Róg, Złoty Jeleń, Bahama Drink
_________________ 1.zanim o coś zapytasz wiedz że istnieją google
2. nie()śmieszny choć sie stara
svenita
:):*:P:O:D:(:
Wysłany: 22-10-2006, 11:46
zamykam ten temat bo taki juz istnieje
_________________ Kicia jestem!:)
Znak zodiaku:
Alicja
+++++ Dziewczyna Juny
Imię: Alicja
Wysłany: 22-10-2006, 11:48
svenita napisał/a: zamykam ten temat bo taki juz istnieje
Gorzej ci?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
svenita
Wysłany: 22-10-2006, 12:07
to tylko zart:(
Znak zodiaku:
Alicja
+++++ Dziewczyna Juny
Wysłany: 22-10-2006, 12:09
svenita napisał/a: to tylko zart:(
Aha.
Hahahe.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
svenita
Wysłany: 22-10-2006, 12:10
włazcie na rozrywke i na ogolne pogaduchy
Znak zodiaku:
fobia
Zasłużeni Antichrist Superstar
Imię: Albert Fish
Wysłany: 22-10-2006, 12:25
Poszperałem, pogmerałem i znalazłem liste najpopularniejszych win:
Apetit, Arizona, Balsam Pomorski, Belzebub, Bosmańskie, Bolibrzuch, Byk, Cawalier, Chaetaux de Yabol, Cieszyńskie, Corrida, Cytrynka, Cycula, Czachodym, Czar Dziewictwa, Czar PeGeeRu, Drink Nadwiślański, Fino Wino, Gleborzut, Grand Cherry, Komandos, Keleris, Kosmos, Wino marki Wino, Wino marki Wilno, Wino Wściekły Rolnik, Wino na dzień dobry, Wino na dobranoc, Imperator, Latino Sondeckie, Mocny Byczek (zwany też Moczna Krowa), Mózgojeb, Wiśniówa, Miodowo-Lipowe, Tatrzańskie, Leśny Dzban, Borygo, Patyk, Okrzyk Zgonu, Zgon Porzeczkowy, Dzban Rozkoszy, Kontrolka Pilota, Gratio Italiano, Dziki Owoc, Belzebub, Kosmos, Dar Pomorza, Paliwo Elvisa, Uśmiech Grzybiarza, Zęby Traktorzysty, Siarofrut, Sekret PRL-u, Pryta, Pokusa, Uśmiech kumbajnisty, Pokemon, Zemsta Chemika, Uciecha Góralska z dodatkiem gorzały, Złoty Dzban, Sen Sołtysa, Naga Dama, Mocna Wiśnia 18 lat, Lipa z miodem, Cavalier, Złote Grono, Romantico, Oddech Traktorzysty, Power Kombajn, Torreador, Szeryf, Szerman, Szerlok Holms, Szatańska Sperma, Trzy Wisienki, Ich Troje, Samuraj, La Patique, Antał Wiśniowy, Wino Menello, Łzy sołtysa, Menello Bianka, Zemsta elektryka, Naga prawda, Portos, Keleris, Złoty kielich, Zamkowe, Dzieńdobry, Dobranoc, Erotyk, Odlot Bociana, Trzepimózg, Wściekła wiśnia, Czarno-czarna porzeczka, GT (Grand-Trzepicho), Łajka, Extra SSSZwarc,TUR – Twoja Ulubiona Rozrywka, Gull, Noce Szlacheckie, Twój Dziadek To Pił, Mocne Angello, Mocna Beczka Wiśniowa, Chateau dö Patique, Brzoskwinka, Karton wiśniowy MOCNY, Ostrowin, Wino Rocznik Środa.
Znak zodiaku:
Alicja
+++++ Dziewczyna Juny
Wysłany: 22-10-2006, 12:27
fobia napisał/a: Apetit, Arizona, Balsam Pomorski, Belzebub, Bosmańskie, Bolibrzuch, Byk, Cawalier, Chaetaux de Yabol, Cieszyńskie, Corrida, Cytrynka, Cycula, Czachodym, Czar Dziewictwa, Czar PeGeeRu, Drink Nadwiślański, Fino Wino, Gleborzut, Grand Cherry, Komandos, Keleris, Kosmos, Wino marki Wino, Wino marki Wilno, Wino Wściekły Rolnik, Wino na dzień dobry, Wino na dobranoc, Imperator, Latino Sondeckie, Mocny Byczek (zwany też Moczna Krowa), Mózgojeb, Wiśniówa, Miodowo-Lipowe, Tatrzańskie, Leśny Dzban, Borygo, Patyk, Okrzyk Zgonu, Zgon Porzeczkowy, Dzban Rozkoszy, Kontrolka Pilota, Gratio Italiano, Dziki Owoc, Belzebub, Kosmos, Dar Pomorza, Paliwo Elvisa, Uśmiech Grzybiarza, Zęby Traktorzysty, Siarofrut, Sekret PRL-u, Pryta, Pokusa, Uśmiech kumbajnisty, Pokemon, Zemsta Chemika, Uciecha Góralska z dodatkiem gorzały, Złoty Dzban, Sen Sołtysa, Naga Dama, Mocna Wiśnia 18 lat, Lipa z miodem, Cavalier, Złote Grono, Romantico, Oddech Traktorzysty, Power Kombajn, Torreador, Szeryf, Szerman, Szerlok Holms, Szatańska Sperma, Trzy Wisienki, Ich Troje, Samuraj, La Patique, Antał Wiśniowy, Wino Menello, Łzy sołtysa, Menello Bianka, Zemsta elektryka, Naga prawda, Portos, Keleris, Złoty kielich, Zamkowe, Dzieńdobry, Dobranoc, Erotyk, Odlot Bociana, Trzepimózg, Wściekła wiśnia, Czarno-czarna porzeczka, GT (Grand-Trzepicho), Łajka, Extra SSSZwarc,TUR – Twoja Ulubiona Rozrywka, Gull, Noce Szlacheckie, Twój Dziadek To Pił, Mocne Angello, Mocna Beczka Wiśniowa, Chateau dö Patique, Brzoskwinka, Karton wiśniowy MOCNY, Ostrowin, Wino Rocznik Środa.
Dobre Gdzie to znalazłeś?
Znak zodiaku:
Gabi
Zasłużeni Szara Eminencja
Znak zodiaku:
fobia
Zasłużeni Antichrist Superstar
Imię: Albert Fish
Wysłany: 22-10-2006, 13:18
Alicja , na nonsensopedii. To taka wikipedia inaczej. Polecam artykuł o Józefie Szatanie. Dawałem chyba link w Śmiesznych Stronach.
Gabi , napisze do autora żeby koniecznie dodał. Tak mi sie wydawało że czegoś brakuje ale nie mogłem załapać czego. Teraz sie wyjaśniło.
Znak zodiaku:
Piotrek
Dołaczył: Dawno
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
REGULAMIN
:::REKLAMA:::
Mapa forum
Fotografie ślubne
Wiadomości, newsy