Wyzynarka ten gość po prostu chce być w centrum uwagi bo to nie jest podniecające że jest szajbniętym narkomanem. U mnie w klasie jest pełno takich szpanerów. Szpanują że piją i palą to obłęd niech idą do psychiatry
_________________ Fuck you !!
Ostatnio zmieniony przez dawids14_14 09-09-2006, 09:29, w całości zmieniany 1 raz
Imię: M.
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Wrz 2006 Posty: 117 Skąd: ten pomysł?
Wysłany: 09-09-2006, 12:45
Też znam dużo takich osób.
To powinno im z czasem minąć.
W pewnym momencie większość ludzi rozumie to, że pewne rzeczy "nie są dla dzieci".
No ale do psychiatry to dopiero, jak to poważna sprawa.
_________________ Jakoś tak nie jest mi nawet żal...
dawids14_14, takie rzeczy to tylko w erze... i w gimnazjum.
gimnazjum zupełnie jest niepotrzebne. to jest taki okres, gdy najbardziej kształtuje się psychika i wtedy zmiana towarzystwa powoduje chęć 'szpanerki' itp.
oczywiście nie mówię, że nie było tego w dawnym systemie szkolnictwa. jednak teraz się wzmocniło.
ewno że znika w końcu mała igiełka robi w tobie mała dziurke która oczywiście że znika,a oczywiście że można się "uzależnić"(tak to nazwijmy) heroina jest środkiem który powoduje błogośc u ciebie i na pewno będąc już raz w takim staie chciał bedziesz JESZCZE JESZCZE JESZCZE RAZ
mam takie dwa pytania na temat zażywania heroiny dożylnie.
1: czy próbując [raz] heroinę i mając łatwą psychikę można nie paść w nałóg?
2: czy po przywaleniu sobie w żyłę zostaje jakiś ślad na zgięciu łokcia, czy znika całkowicie po jakimś czasie??
pozdro.
Heroina jest najsilniejszym narkotykiem na swiecie. Prawda stosowali ja w leczeniu i dalej stosuja, ale śladowa ilosci lub bardzo małe dawki. Polska heropina jest chujowa i tylko kompot może zabić, a taka zwykła to nie i to jest najgorsze. Pozałem kidys dziewczyna co jej chłoapk jest uzaleznoiny od hery nie wiem co z nimi jest teraz, niezycze tego najgorszemu wrogowi...
Hera bardzo uzaleznia i lepiej nie próbować...juz sama amfa uzaleznia od pierwszego razu a jest łagodniejsza.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Wysłany: 22-10-2006, 00:30
1.podobno każdy uzależnia się po trzecim razie (ale można wcześniej, to zależy od psychiki)
2. a czemu miałby nie zniknąć? przecież to ukłucie jak ukłucie, dopiero kiedy pojawią się zrosty i blizny nie znika
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Sama miałam przyjaciółkę, która mówiła że : raz i z tym skońćzy... ale gdzy widziała TO COŚ, t o znowu ją skusiło... dzisiaj jest na odwyku... wiec raczej nie radzę...
_________________ Jestem frajerem tego świata, na którym wszyscy się wyżywają... zniosę wszystko... oprócz śmierci, tych, których kocham...
Imię: Mikołaj
Wysłany: 30-07-2007, 17:41
głupoty. od razu sie uzalezniasz po pierwszym razie bo w przeciwienstwie do marihuany heroina nie jest psychodelikiem i nie uzaleznia psychicznie czyli ze 'o fajnie bedzie sobie z nowu zajarac' tylko fizycznie ze kilka dni po odstawieniu beda cie bolaly kosci bole miesni itp. a slad po nakluciu ? raczej chyba zniknie tak mi sie wydaje. nei wiem szczerze nigdy nie grzalem opony ;P
_________________ 'całe życie pracujesz na szacunek, stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek' hg.
Heroina świństwo jak mogą ludzie sobie to do żył wciskać ;/ Kiedyś byłem przychylny narkotykom i chciałem próbować ale zrozumiałem zanim wziołem i cieszę się z tego bardzo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum