Zainstalowałem moduł ktory zrobił admina , moduł konkursu www ... mam dwa problemy ::
Jeden to taki ze jak ktos zgłąsza swoją strone , ja zatwierdam i potem w nominowanych jest to zawssze url jest na zuzelnews.com czyli na moją strone. zmieniam to w pa ale dalej tak jest..
Drugi proglem to to ze tytuł strony ktora jest zgłąszana ma chyba ograniczoną ilość znaków.. jak to zmienic ??
Jeden to taki ze jak ktos zgłąsza swoją strone , ja zatwierdam i potem w nominowanych jest to zawssze url jest na zuzelnews.com czyli na moją strone. zmieniam to w pa ale dalej tak jest..
Ten problem był w starszej wersji, ale juz od dawna jest naprawiony i jest dostepna poprawna wersja.
Cytat:
Drugi proglem to to ze tytuł strony ktora jest zgłąszana ma chyba ograniczoną ilość znaków.. jak to zmienic ??
Limi jest nałozony w bazie, wiec jak chcesz to podam ci zapytanie które wgrasz i bedzie ok.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum