Admin - może ten koleś w Najsłabszym ogniwie miał ucięte "co nieco"... jądra wytwarzają testosteron, który między innymi odpowiada za mutacje głosu. Może temu obywatelowi zbrakło tego hormonu
Ja jestem 100% hetero i nie czuje żebym choć w 0.001% był homo! Kręcą mnie dziewczyny więc jestem pewny swojej orientacji
nom ocvzywiścxie ja tesz jestem hetero ale tak ja wieprzu powiedział i ktos jeszcze, jestem tolarenatyjny i nie przeszkadza mi takich osób orientacja, a pozatym nie spotkałbys sie wieprzu z czymś takim, że podchodzi do Ciebie Twój kolega i opowiada Ci o swoich homosexualnych przeżyciach, to nie w polsce i długo takiej sytuacji nie spotkasz
mati1988k [Usunięty]
Wysłany: 20-01-2005, 20:07 Koledzy
Ja mam kilku kumpli z ktorymi sobie robimy czasami jaja. W stylu klepiemy sie po tylkach ale to normalne jest wg mnie bo mam dziewczyne i jestem normalny poprostu wydaje mi sie to zabawne
Nie no mi się zawsze wydawało że jestem hetero, no chyba że o czymś nie wiem
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 20-01-2005, 20:33
Takie zabawki z klepaniem sie po tyłku to raczej nie oznaka zgejenie czy cos. Ostatnio czytałem, że bardzo popularna jest zbiorowa masturbacja, że sobie koledzy walą nawzajem. Psycholog mowil ze to nie gejowstwo tylko normalna rzecz.
):)
Ostatnio czytałem, że bardzo popularna jest zbiorowa masturbacja, że sobie koledzy walą nawzajem. Psycholog mowil ze to nie gejowstwo tylko normalna rzecz.
):)
No ja nie wiem czy to takie normalne jest
Znak zodiaku:
mati1988k [Usunięty]
Wysłany: 20-01-2005, 20:51
Jejku fuj ja bym tak nie mogl i nie wydaje mi sie to normalne
To nie jest macanie. Jak gralem w siatkówke mozna powiedziec ze zawodowo to klepniec po tylku kumpla z druzyny to bylo cos normalnego (ale jakby zlapal mnie za tylek to w ryj by dostal:)). A co do tolerancji to zrobilem z kuzynem pewein eksperyment. W Gdansku idac ulica udawalismy gejow. Trzymalismy sie za rece, przytulalismy sie. Mowilismy do sibie slodkie rzeczy takim typowo gejowskim glosem. I reakcje ludzi nie byly mile. Czesc nie zwracala uwagi, czesc odwracala glowy a reszta wykrzywkiwala pod naszym adresem obelzywe uwagi (pedaly, spierdalac stad). Dobrze ze kuzyn jest bardzo duzy po jeszcze gotowi byliby nas pobic. Ale smiechu bylo co nie miara...
A co do tolerancji to zrobilem z kuzynem pewein eksperyment. W Gdansku idac ulica udawalismy gejow. Trzymalismy sie za rece, przytulalismy sie. Mowilismy do sibie slodkie rzeczy takim typowo gejowskim glosem. I reakcje ludzi nie byly mile. Czesc nie zwracala uwagi, czesc odwracala glowy a reszta wykrzywkiwala pod naszym adresem obelzywe uwagi (pedaly, spierdalac stad). Dobrze ze kuzyn jest bardzo duzy po jeszcze gotowi byliby nas pobic. Ale smiechu bylo co nie miara...
No podoba mi się ta idea Można się przekonać jak naprawdę reagują ludzie na pary homosexualne. Sama bym się raczej nie odważyła na to zwłaszcza w Sochaczewie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum