Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Charming
23-01-2008, 14:38
Mój tato sie zakochał.
Autor Wiadomość
mambufka 

Wysłany: 13-10-2006, 20:17   Mój tato sie zakochał.

Zawsze powtarzałam ze bardzo chce zeby wkoncu sobie kogos znalazl... bo nie mogłam go znieść... nie mogłam go sluchać... cieszylam sie gdy widzialam jak sie cieszy, gdy "ją" poznał... a teraz... nigdy nie myslalam ze to powiem... ale jestem o nią zazdrosna......... :( jak mam sie zachowywac? co mam myslec? on caly czas o niej gada....nie ma go w domu praktycznie w kazdy wekend... moze przesadzam, powinnam zająć sie sobą...! nie wiem.... mama niezyje od7 lat... moze najwyzszy czas na zmiany...???

nie pisz całych postów na grubo
  Znak zodiaku: baran

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imię: Wszemiła
Wysłany: 13-10-2006, 20:20   

To normalne że czujesz to co teraz czujesz. Jedno jest pewne nie mozesz odbierac tacie prawa do szczescia ale nie mozesz tez pozwolic na to zeby nowa kobieta taty zajeła miejsce Twojej mamy w twoim życiu, niech sobie to zrobi w zyciu twojego taty,ale dla ciebie niech pozostanie tylko żona ojca,którą jesli na to zasługuje trzeba szanowac itp. Ale zachowaj wiernosc mamie, bo jej juz niestety ale i tak Ci nikt nie zastąpi.Takie moje zdanie.
  Znak zodiaku: skorpion

Leilani 
F.Nietzsche

Imię: moje usteczka..całusek!!
Wysłany: 13-10-2006, 20:35   

ile masz lat? jak ta kobieta się zachowuje? mówię ci przypatrz sie uważnie bo ja też miałam macoche i to jest żmija jakich malo eh..

卡洛丽娜= 理想
恋爱..., 性爱...., 春情...., 春心...., 慈爱..., 心爱...
  Znak zodiaku: byk

tamarka 
Przyjaciel

Wysłany: 13-10-2006, 21:02   

porozmawiaj z tatą. niech Cię zapewni, że Ty zawsze będziesz jego córką, pomimo tego, czy będzie miał kobietę, czy nie.

kocham:*

Znak zodiaku: strzelec

Charming 
Administrator

Imię: Kasia
Wysłany: 14-10-2006, 07:54   

mambufka napisał/a:
jak mam sie zachowywac? co mam myslec?

Jest twoim tatą i powinnaś o nim myśleć jak o rodzicu, a to że zakochał się to powinnaś być na równi z nim szczęśliwa, ma prawo do ułożenia sobie na nowo życia, nie będzie wiecznie sam. Zresztą sama wiesz, że będąc bez kobiety jest nie do zniesienia, więc i ty masz w tym interes aby ojciec był szczęsliwy.

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

lika 
Życie jest snem...

Imię: po prostu lika
Wysłany: 14-10-2006, 11:09   

Ciesz się jego szczęściem. Pisałaś, że sama mu mówiłaś, żeby sobie kogoś znalazł bo nie szło z nim wytrzymać. No i dobrze. Na pewno to ma na Ciebie jakiś tam wpływ - bo to znów jakaś zmiana, ale musisz jakoś to znieść. A jeśli będzie ciężko - zawsze możesz porozmawiać z tatą. Rozmowa dobrze robi w takich sytuacjach.

Znak zodiaku: byk

tudrak 
mów mi Qbson :D

Imię: Kuba
Wysłany: 14-10-2006, 11:17   

Moze spróbuj znaleść sobie chłopaka?

Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!

Kliknij, jeśli uważasz inaczej!
  Znak zodiaku: panna

alanho 
+++++

Wysłany: 14-10-2006, 20:04   

zabij go pocwiartuj jego ciało i wsadź je do beczki

Eska

Wysłany: 14-10-2006, 20:16   

nie wiem,jak bym się zachowała w takiej sytuacji.Ale twój tato jest dorosły i wie co robi.Powinnas sie postarać o dobrą relacje z tą kobietą.To dobrze zrobi wszystkim :043: I nie martw się tym,jeżeli będzie szczęśliwy,to to nic złego że układa sobie zycie.Ty przecież zawsze bedziesz dla niego wiele znaczyć :053: głowa do góry :053: będzie dobrze

mambufka 

Wysłany: 15-10-2006, 15:19   

karolinka.kow napisał/a:
ile masz lat? jak ta kobieta się zachowuje? mówię ci przypatrz sie uważnie bo ja też miałam macoche i to jest żmija jakich malo eh..

18, ona jest spoko kobietą, nie jest dla mnie nie miła ani nic z tych rzeczy... zabawna sympatyczna... ale co z tego jak ja nie moge sie przyzwyczaic ze mojego taty co sobote w domu nie ma, ze wciąż opowiada o niej z takim zafascynowaniem... nigdy go takiego nie widzialam... peweni z czasem sie przyzwyczaje... tak jak do wszytskiego.......

[ Dodano: 15 Paź 2006 04:23 pm ]
tamarka napisał/a:
porozmawiaj z tatą. niech Cię zapewni, że Ty zawsze będziesz jego córką, pomimo tego, czy będzie miał kobietę, czy nie.

...hmmm... chcialabym z nim pogadac... ale to jest raczej nie mozliwe.... :/ a zreszta co ja mu powiem? "tato wiesz bo nie moge sie przyzwyczaic ze masz kobiete, zostaw ją bo zle sie z tym czuje...." bezsensu... ktos tam pisał wyzej ze przeciez nie moge odebrac mu szczescia... zgadzam sie z tym.... nie wiem qrde.... doła mam i wogule jest beznadziejnie....

vievia 
Przyjaciel
jedyna.

Wysłany: 16-10-2006, 16:34   

Mój tata też ma nową kobietę i byłam o nią strasznie zazdrosna, ale w końcu dorosłam i już jest dobrze. I mieszka teraz z nią i się wyprowadził ode mnie i jest mi dobrze... Po prostu zrozumiałam wiele rzeczy...

siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 16-10-2006, 16:41   

Hmm...odwróć systuacje. Czy byłoby Ci miło gdybyś to Ty znalazła wymarzonego chłopaka a Twój tata byłby zazdrosny i go nie akceptował/nie mógł się do niego przyzwyczaić? Postaw się na miejscu swojego ojca. Postaraj się ją jakoś zaakceptować, on na pewno bardzo tego chce.

chance 

Wysłany: 16-10-2006, 16:44   

To może i lepiej, trochę się usamodzielnisz. Ja tam bym się cieszyła, gdybym miała w każdy weekend wolny dom. ;P Ale jak naprawdę przeszkadza Ci to, że tak często go nie ma, to porozmawiaj z nim i poproś, żeby spędzał z Tobą więcej czasu.

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imię: Wszemiła
Wysłany: 16-10-2006, 22:02   

vievia napisał/a:
Mój tata też ma nową kobietę i byłam o nią strasznie zazdrosna, ale w końcu dorosłam i już jest dobrze.

Gdyby mój ojczym opuścił mame dla innej kobiety, nigdy w życiu bym jej nie zaakceptowała. NIe dopuściłabym do sytuacji żeby przekroczyła próg mojego mieszkania choćbym musiała uzyć w tym celu rękoczynów. I denerwuje mnie ze w filmach np. "w pogodzie na piatek" ojciec rani matke,odchodzi do innej a córeczki wspaniałomyslnie kupuja im jeszcze mikser na nowe mieszkanie. Paranoja,ja bym nie akceptowała kogos kto rani moja mame. Oczywiscie sprawa wygląda inaczej jeźeli rodzice rozejdą się wczesniej z innych przyczyn lub jedno z nich nie zyje nie daj Boze.
  Znak zodiaku: skorpion

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi