Mportalik - forum dyskusyjne Strona G³ówna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum m³odzie¿owe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: **MJ**
11-03-2008, 14:44
Czy masz sk³onno¶æ do na³ogów?
Autor Wiadomo¶æ
Charming 
Administrator

Imiê: Kasia
Do³±czy³a: 16 Pa¼ 2003
Wys³any: 14-10-2006, 09:23   Czy masz sk³onno¶æ do na³ogów?

http://kobieta.gazeta.pl/...45,3676286.html

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

tudrak 
mów mi Qbson :D

Imiê: Kuba
Do³±czy³: 19 Lut 2006
Sk±d: LBN
Wys³any: 14-10-2006, 12:08   

Chcia³em rozwi±zaæ ten test, ale zauwa¿y³em, ¿e pytania s± nie do¶æ, ¿e skierowane do kobiet to jeszcze starszych ode mnie na pewno :)

Ale bez rozwi±zywania go, mogê spokojnie powiedzieæ, ¿e nie mam takich strasznych sk³onno¶ci do na³ogów, a piæ potrafiê z umiarem <skromny> :D

Ka¿dy ma prawo do wypowiedzi na forum, a ka¿de pytanie i ka¿da inteligentna odpowied¼ to dodatkowa wiedza!

Kliknij, je¶li uwa¿asz inaczej!
  Znak zodiaku: panna

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imiê: Wszemi³a
Do³±czy³a: 09 Sie 2006
Sk±d: ¿e znowu?
Wys³any: 14-10-2006, 12:23   

Po rozwi±zaniu testu zapalili mi ¿ó³te ¶wiate³ko, ale to chyba dla kilka lat starszych kobiet, bo pytali o wspomnienia z dziecinstwa,a dla mnie ono jeszcze trwa:)
  Znak zodiaku: skorpion

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imiê: Alicja
Do³±czy³a: 07 Lut 2005
Wys³any: 14-10-2006, 12:30   

Czerwone ¶wiat³o - stop!
Co my¶lisz o sobie? Pewnie, ¿e masz siln± wolê i mocn± g³owê. ¯e zas³ugujesz w ¿yciu na rozrywki i odrobinê luzu. ¯e zawsze i wszêdzie panujesz nad sytuacj±. ¯e sama zawsze sobie ze wszystkim poradzisz. O, jak bardzo siê co do siebie mylisz! Ty prawie w ogóle siebie nie znasz. Mocna g³owa to akurat jest raczej powód do zmartwienia ni¿ rado¶ci, bo brak kaca pozbawia ciê podstawowego mechanizmu obronnego przed uzale¿nieniami. Ty po prostu nie odczuwasz przykrych konsekwencji nadu¿ywania pewnych ¶rodków - a gdy zaczniesz je odczuwaæ, mo¿e byæ zbyt pó¼no. Twój problem polega na tym, ¿e wci±¿ potrzebujesz w ¿yciu jakiego¶ ekstra dopalacza: rano trzech fili¿anek kawy i papierosa, by siê dobudziæ, na imprezie kieliszka, by siê rozlu¼niæ. Zatracasz siê w tym wszystkim, je¶li w co¶ wchodzisz, to po szyjê, po pas. Tak samo jest z prac± i mi³o¶ci±. Nie znasz granic, których przekraczanie jest niebezpieczne i mo¿e siê dla ciebie ¼le skoñczyæ. Ty sama musisz je sobie ustanowiæ. Na serio rzuæ papierosy, ogranicz kawê, mocnych trunków nie u¿ywaj czê¶ciej ni¿ raz w tygodniu. Udowodnij swoj± siln± wolê teraz i zaraz. Potem bêdzie znacznie trudniej!

Bzdura. Nie zgadza siê.

Znak zodiaku: koziorozec

juna 
++
dziewczyna Alicji

Imiê: Wszemi³a
Do³±czy³a: 09 Sie 2006
Sk±d: ¿e znowu?
Wys³any: 14-10-2006, 15:45   

Jak Alicja wpisa³a swój wynik to ja te¿ swój podam:
¯ó³te ¶wiat³o - uwaga!
Na co dzieñ lubisz siebie, jeste¶ zadowolona z tego, co masz, ³atwo siê z tob± porozumieæ, radzisz sobie w ¿yciu. Niestety - równie ³atwo ciê wytr±ciæ z tej równowagi. Nie ma w tobie pe³nej harmonii, gdzie¶ w g³êbi ciebie wci±¿ tkwi ma³a dziewczynka, z której ci±gle byli niezadowoleni rodzice, która nie potrafi siebie do koñca zaakceptowaæ. Gdy wy³azi na wierzch - a zdarza siê to wtedy, gdy pojawia siê w twoim ¿yciu jaki¶ kryzys - ca³y pieczo³owicie budowany spokój i opanowanie diabli bior±. Nagle zamieniasz siê w kogo¶, kogo nie znasz - kogo przepe³niaj± sprzeczne emocje, kto kieruje siê nieracjonalnymi argumentami. I ta druga ty jest, niestety, podatna na na³ogi. Mo¿e opró¿niæ do dna butelkê wina i opychaæ siê czekolad± i makaronem do bólu brzucha. Dobrze, ¿e zdajesz sobie z tego sprawê i starasz siê nie dopuszczaæ zbyt czêsto do g³osu swojego alter ego. A jak zupe³nie wyeliminowaæ je ze swojego ¿ycia? Zacznij pracowaæ nad sob±, polub siebie zupe³nie i do koñca. Tylko mocne poczucie w³asnej warto¶ci, wysoka samoocena s± pewn± tarcz± broni±c± przed uzale¿nieniami

Nie wiem czy jest to prawda czy nie,nie mam czasu mysleæ o swojej psychice ci±gle.
  Znak zodiaku: skorpion

^Kasia^ 

Do³±czy³a: 24 Kwi 2006
Wys³any: 14-10-2006, 15:59   

¯ó³te ¶wiat³o - uwaga!
Na co dzieñ lubisz siebie, jeste¶ zadowolona z tego, co masz, ³atwo siê z tob± porozumieæ, radzisz sobie w ¿yciu. Niestety - równie ³atwo ciê wytr±ciæ z tej równowagi. Nie ma w tobie pe³nej harmonii, gdzie¶ w g³êbi ciebie wci±¿ tkwi ma³a dziewczynka, z której ci±gle byli niezadowoleni rodzice, która nie potrafi siebie do koñca zaakceptowaæ. Gdy wy³azi na wierzch - a zdarza siê to wtedy, gdy pojawia siê w twoim ¿yciu jaki¶ kryzys - ca³y pieczo³owicie budowany spokój i opanowanie diabli bior±. Nagle zamieniasz siê w kogo¶, kogo nie znasz - kogo przepe³niaj± sprzeczne emocje, kto kieruje siê nieracjonalnymi argumentami. I ta druga ty jest, niestety, podatna na na³ogi. Mo¿e opró¿niæ do dna butelkê wina i opychaæ siê czekolad± i makaronem do bólu brzucha. Dobrze, ¿e zdajesz sobie z tego sprawê i starasz siê nie dopuszczaæ zbyt czêsto do g³osu swojego alter ego. A jak zupe³nie wyeliminowaæ je ze swojego ¿ycia? Zacznij pracowaæ nad sob±, polub siebie zupe³nie i do koñca. Tylko mocne poczucie w³asnej warto¶ci, wysoka samoocena s± pewn± tarcz± broni±c± przed uzale¿nieniami.

w sumie chyba prawda.
Ostatnio zmieniony przez ^Kasia^ 14-10-2006, 16:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: rak

Gabi 
Zas³u¿eni
Szara Eminencja

Do³±czy³a: 29 Sty 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 14-10-2006, 18:45   

Bez koniecznosci testowania mogê powiedzieæ ¿e ³atwo siê uzale¿niam.

O, wysz³o: ¿ó³te ¶wiat³o.

Naga prawda o mnie.
wiêc czas ju¿ skoñczyæ z oczekiwaniem na co¶,
co mo¿e nigdy nie przyj¶æ.

lika 
¯ycie jest snem...

Imiê: po prostu lika
Do³±czy³a: 03 Kwi 2006
Sk±d: ¦l±sk
Wys³any: 14-10-2006, 18:53   

A mi wysz³o zielone - ciekawe.

Znak zodiaku: byk

tamarka 
Przyjaciel

Do³±czy³a: 19 Sty 2006
Sk±d: zapomnia³am.
Wys³any: 15-10-2006, 14:43   

¯ó³te ¶wiat³o - uwaga!
Na co dzieñ lubisz siebie, jeste¶ zadowolona z tego, co masz, ³atwo siê z tob± porozumieæ, radzisz sobie w ¿yciu. Niestety - równie ³atwo ciê wytr±ciæ z tej równowagi. Nie ma w tobie pe³nej harmonii, gdzie¶ w g³êbi ciebie wci±¿ tkwi ma³a dziewczynka, z której ci±gle byli niezadowoleni rodzice, która nie potrafi siebie do koñca zaakceptowaæ. Gdy wy³azi na wierzch - a zdarza siê to wtedy, gdy pojawia siê w twoim ¿yciu jaki¶ kryzys - ca³y pieczo³owicie budowany spokój i opanowanie diabli bior±. Nagle zamieniasz siê w kogo¶, kogo nie znasz - kogo przepe³niaj± sprzeczne emocje, kto kieruje siê nieracjonalnymi argumentami. I ta druga ty jest, niestety, podatna na na³ogi. Mo¿e opró¿niæ do dna butelkê wina i opychaæ siê czekolad± i makaronem do bólu brzucha. Dobrze, ¿e zdajesz sobie z tego sprawê i starasz siê nie dopuszczaæ zbyt czêsto do g³osu swojego alter ego. A jak zupe³nie wyeliminowaæ je ze swojego ¿ycia? Zacznij pracowaæ nad sob±, polub siebie zupe³nie i do koñca. Tylko mocne poczucie w³asnej warto¶ci, wysoka samoocena s± pewn± tarcz± broni±c± przed uzale¿nieniami.

zgodzê siê.

kocham:*

Znak zodiaku: strzelec

**MJ** 
Moderator
martini bianco

Do³±czy³a: 31 Mar 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 15-10-2006, 17:23   

a mi wysz³o zielone ¶wiat³o :566:

piurko 
+++

Do³±czy³a: 29 Sie 2006
Wys³any: 15-10-2006, 18:33   

¿ó³te ¶wiat³o nie ma ¼le

ana 
**

Do³±czy³a: 10 Pa¼ 2006
Sk±d: z piek³a
Wys³any: 15-10-2006, 18:35   

ja bym sie bala wyniku:p

Znak zodiaku: baran

alter ego
+++++

Do³±czy³: 14 Sie 2005
Wys³any: 15-10-2006, 18:40   

Ten test jest wyj±tkowo niemiarodajny. I odpowiedzi s± ¼le dobrane odopwiedz, tzn. nie trafiaj± do wszytkich grup docelowych.

piurko 
+++

Do³±czy³a: 29 Sie 2006
Wys³any: 15-10-2006, 18:42   

alter ego napisa³/a:
Ten test jest wyj±tkowo niemiarodajny

tak jak wiêkszo¶æ takich testów

alter ego
+++++

Do³±czy³: 14 Sie 2005
Wys³any: 15-10-2006, 18:49   

piurko napisa³/a:
tak jak wiêkszo¶æ takich testów

W sumie to nie wiem jaki jest sens istnienia takich testów. Je¶li kto¶ jest alkoholikiem to nie trzeba takiego testu do zdiagnozowania tego. Chyba, ¿e jest potrzebny do utwierdzenia czytelniczek Pani Domu tudzie¿ innych Dobrych rad np, ¿e wybra³y odpowiedniego partnera ¿yciowego lub kolor czerwony jest dla nich najodpowiedniejszy.

Piotrek

Do³aczy³: Dawno

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych