Od dziecka lubiałam śpiewać lecz nigdy tego nie trkatowałam serio. Przez przypadek przeczytałam w gazecie ogłoszenie:Potrzebuję Wokalistki z okolic*****a że szukałam pracy
Z ciekawości zadzwoniłam i los splatał takiego figla ,że dziś byłam już na 2 próbie.
Jak podołam to będę śpiewać na żywo w takiej kawiarni........
Jestem zmęczona już od ciągłego trenowania,ściągania piosenek,uczenia się ich i tak w kółko.
A najbardziej sie boje,że żle wypadnę na ,,rozstrzygającej'' próbie która ma się odbyć już w sobotę przez publicznością.Wszystko by poszło na marne.
Ale jakby na to nie patrzeć wszystkiego w życiu trzeba spróbować a że mam jakieś tam predyspozycje.
Lepiej coś zrobić i póżniej tego żałować niż żałować że się tego nie zrobiło?
Eh co o tym myślicie?
_________________ ,,Nawet jeśli czasem trochę się skarżę – mówiło serce – to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one właśnie są takie''. . .
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 12-10-2006, 20:31
Natalii napisał/a:
Eh co o tym myślicie?
lepiej żałować że się coś zrobiło niż załowac że się tego nie zrobiło- oczywiscie jeśli mowa o tego typu sprawach. Jak sie uda to moze bedziesz rozwijac swoje zainteresowania a jak sie nie uda to bedziesz wiedziała zeby isc w innym kierunku i za jakis czas mozesz sie smiac ze swojego nie udanego wystepu:) zycze jednak zeby był udany:)
Ale jakby na to nie patrzeć wszystkiego w życiu trzeba spróbować a że mam jakieś tam predyspozycje.
Oczywiście.
Trzymam za ciebie kciuki.
Życzę powodzenia.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 14-10-2006, 07:49
Natalii napisał/a:
popieram
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 17-10-2006, 06:58
trzymam kciuki za Ciebie jak się czegoś bardzo pragnie to jest się w stanie to zdobyć
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
siła.siłacz.silna.silność.siłownia.
zrozum.
Znak zodiaku:
AsiorekAniolek [Usunięty]
Wysłany: 17-10-2006, 15:40
Co by nie było i tak będzie miło, czego Ci serdecznie życze. Każda dzień w naszym życiu to pewna przygoda, niektóre bywają niezapomniane, o innych wcale nie chce się pamiętać.
Najważniejsze, żebyś sie niepotrzebnie nie stresowała, żeby głos nie uwiązł Ci w gardle. Moja nauczycielka śpiewu zawsze powtarzała: głowa do góry, pierś do przodu, buzia szeroko, przepona w ruch:) i nie patrz się zbytnio na ludzi, tylko raczej ponad ich głowy. Wtedy nie będą Cie tak rozpraszać. Powodzenia:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum