babsy
Wysłany: 09-10-2006, 08:00 Czy kręcicie w szkole filmiki kamerą w telefonie?
Witam! Jestem dziennikarką telewizyjną, chcę zrobić reportaż o uczniach, którzy kręcą filmiki komórką w szkole. Interesuje mnie dlaczego kręcicie te filmiki, co na nich uwieczniacie, czy publikujecie je w Internecie? Chciałabym nawiązać kontakt z ludźmi, którzy mogliby porozmawiać ze mna na ten temat i wystąpić potem przed kamerą w 100%ANONIMOWO!!!
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 09-10-2006, 13:20
Kręcę filmiki w szkole telefonem na lekcjach bo czasami są tzw. "fazy" i potem fajnie objejrzeć taki filmiki nawet za pare lat i powspominac jak to było w liceum czy gimnazjum. Jesli chodzi o publikacje... to nie wrzucam ich na neta a dostęp do tych filmików mam tylko JA i osoby zainteresowane tzn"klasa, bądź bohaterowie filmiku" (jeżeli jest to nauczyciel to rzecz jasna on nie wie o tym !) i nikt po za tym
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 09-10-2006, 14:05
Ja czesto kręce jak moja wychowawczyni wyzywa na nas ze chodzimy na wagary,potem po lekcji kilka razy obejrze posmieje sie i usuwam bo i tak sa słabej jakosci.
Zdarzało się i to nawet nie raz. Zazwyczaj kręcimy coś jak dzieje się coś śmiesznego w klasie nigdy nie jest to wyzywanie czy wyśmiewanie nauczyciela. A dlaczego kręcimy? Chyba dlatego żeby się potem z tego w domu pośmiać. Podobnie jak malinkaaa nie publikuje tego w internecie ani nie wysyłam osobom, które w tym nie brały udziału bo po co?
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-10-2006, 14:59 Re: Czy kręcicie w szkole filmiki kamerą w telefonie?
babsy napisał/a:
Chciałabym nawiązać kontakt z ludźmi, którzy mogliby porozmawiać ze mna na ten temat i wystąpić potem przed kamerą
Jeśli jesteście z Warszawy i jesteście zainteresowani to napiszcie PW do autorki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum