Wysłany: 08-10-2006, 21:03 depilacja depilatorem elektryczym obok penisa
Tak sobie myśle czy można siędepilować depilatorem elektrycznym (ten taki kręcony siez pensetkami) obok penisa. Czy mozę są jakieśprzeciwskazania do tego?:)
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 08-10-2006, 21:08
kurde skad ty ten pomysl wytrzasnales?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 08-10-2006, 21:43
gruber napisał/a:
Tak sobie myśle czy można siędepilować depilatorem elektrycznym (ten taki kręcony siez pensetkami) obok penisa. Czy mozę są jakieśprzeciwskazania do tego?:)
generalnie nie ma przeciwskazań... tylko może troche boleć spróbuj i podziel się wrażeniami xD
No właśnie ja jużspróbowałem kawałeczek i strasznie boli ale walićto wytrzymam. Jeszcze problem w tym ze takie jakby czerwone kropki zostają i czy to jest normalne?:D No i jeszcze słyszałem zędziewczyny to nei za bardzo moge siędepilować w miejscach intymnych bo coś tam costam nie zagłębiałem się w to bo mi to było nie potrzene. Więc mówicie że mogę się spokojnie wydepilować? I nic złego mi nie będzie?;]
o Bosz... ale problem...
poza tym.. facet korzystajacy z depilatora swojej dziewczyny??? O_o
zabiłabym swojego za chocby dotkniecie mojej maszynky czy mysl, ze moze jej uzyc.. a co dopiero depilator???... raaany...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum