Czy to jest normalne, że dziewczyny sobie golą ręce, plecy, brzuch i ogólnie wszystko ? BOŻE ! nie nadążam ... ja rozumiem pod pachami, na nogach ... ale wyrywania brwi, golenia rąk i reszty ciała nigdy nie zrozumiem ... co wy o tym sądzicie ???
taka.jedna.Olka, widze że masz problemy z owłosieniem
w takim razie proponuje nic z nim nie robić i wtedy bedziesz wyglądala jak ta małpka tarzana, moze znajdziesz wtedy swojego goryla
mrauł
reszty ciala? Otoz golenie nog uwazam za jak najbardzoej poprawne politycznie, podobnie jak pod pachami.. co wiecej ja sobie gole tez bikini...
reszta.. bezsensowna i bezcelowa.. i faktycznie dla mnie nie zrozumiala.
Bo w ogole golenie uwazam za dbalosc o higienie
Czy to jest normalne, że dziewczyny sobie golą ręce, plecy, brzuch i ogólnie wszystko ? BOŻE ! nie nadążam ... ja rozumiem pod pachami, na nogach ... ale wyrywania brwi, golenia rąk i reszty ciała nigdy nie zrozumiem ... co wy o tym sądzicie ???
Jeśli w ogóle nie wyrywasz brwi musisz być jasną blondynką albo mieć włosy koloru rudego, bo u brunetek z mocnymi włosami regulacja brwi jest naturalną rzeczą, zresztą większośc dziewczyn które znam wyrywa sobie brwi.
Znam też dziewczyny, które usuwają sobie włosy na rękach i na brzuchu. Jeśli mają taką potrzebę, to prosze bardzo, w końcu to ich ciało.
A o wyrywaniu włosów na plecach słyszałam raz, ale u faceta. Czuł się źle z nadmiarem owłosienia w tym miejscu i wstydził się chodzić na basen
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-10-2006, 22:36
ogolnie nie mam nic przeciwko takim zabiegom. wrecz nie znosze wlosow po pachami, w miejscach intymnych tez zbyt bujne owlosienie mi sie nie widzi, ale na szczescie moja dziewczyna depiluje sie w tamtych miejscach.
ja osobiscie wyrywam sobie pasek na brwi i wyglada to tak jakbym mial blizne po rozcietym luku brwiowym.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-10-2006, 22:53
Erill napisał/a:
a po co????
fajnie to wyglada
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wg mnie golenie jest normalne, ale tylko w paru miejscach! Golenie np na rekach jest bez sensu dlatego, że
1 Owlosienia na rekach nie widac za bardzo
2 Pozniej powstanie dzungla (jezeli ktos zaprzestanie tego robic)
A co do wyrywania brwi, to... Kazdy otrzymal w darze takie brwi jakie ma, ja sobie nie wyrywam bo wiem ze to jest niezdrowe, i to jest moja opinia na ten temat~~
_________________ " ...TyLkO jA i MoJa PrZeStRzEń ... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum