Wysłany: 07-10-2006, 20:08
mialam tipsiki przez 3 miesiace i bylam bardzo zadowolona, szczegolnie, ze sama nie umiem doprowadzic swoich do jakiego akiego ladu, zeby wygladaly ladnie.. a tak mialam dosc krotkiego frencha i bylo mi z tym doobrze.. teraz bylby to problem, bo czasem nei mam czasu albo nei wykazuje sei taka systematycznoscia, zeby isc na uzupelneinei, wiec wole nei zakladac.. ale bardziej mi sie podobaly moje dlonie z zelami..
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Jak ktoś lubi się kreować na dziwke spod latarni, to czemu nie.
Gorszej tandety nie widziałam.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 09-10-2006, 13:37
Hmm...Ja noszę tipsy akrylowe i to juz dłuzszy czas.
I wg mnie tipsy są ładne pod warunkiem, że są dobrze zrobione! Większość kosmetyczek robi takie straszne "szpadle" brzydko to wygląda.
Tak sie składa, że moja siostra jest kosmetyczką i mam zriobioną NATURALNĄ długość... bo moje naturalne paznokcie są okropne. Gdybym mogła mieć swoje ładne paznokcie to na pewno zrezygnowałabym z akryli.
Sakura napisał/a:
Jak ktoś lubi się kreować na dziwke spod latarni, to czemu nie.
Gorszej tandety nie widziałam.
<lol2> !!!
Dlaczego dziewczyna która nosi tipsy odrazu musi byc dziw*ą...?! o kur*a ...
I jeszcze tylko dodam, że nie lubie jak dziewczyny przyklejaja sobie takie "zwykłe" tipsy za 3 zł, sĄ nie spiłowane ni nic to wtedy wygląda strasznie!
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-10-2006, 13:47
Wiadomość z ostatniej chwili: Sakura robi TO pod latarnia. Po ciemku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum