Większość dziewczyn nie przepada za tego typu filmami, ja tam je uwielbiam
Film jest produkcją 2006, dopiero co wszedł na ekrany kin, więc pewnie większość forumowiczów nie miała jeszcze okazji go obejżeć - gorąco polecam!
Jak to w tego typu filmach bywa na początku było zamieszanie (chaos;) ) później rozkręciła się akcja, a na końcu każdy spodziewał się innego zakończenia a okazało się zupełnie inne, rewelacyjne.
Nie będę opowiadać o filmie musicie go zobaczyć!
Jak dla mnie film był swietny!
(podobnie jak Śmiertelna Wyliczanka)
,a Wy co o nim sądzicie?
_________________ ..nigdy nie wiesz, co przyniesie nowy dzień..
;*
Ostatnio zmieniony przez **ElfFik..** 02-10-2006, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Nawet dobry film Świetna gra aktorów (Jason Statham, Wesley Snipes idealnie pasują do swoich ról), dobre zdjęcia i fabuła która zwodzi od "głównego złego" . Pare błędów też by sie uzbierało ale nie niszczą filmu za bardzo. Również polecam!
PS W końcu jakiś film w którym nie dorwali wszystkich "złych"
_________________ Być jak nowo narodzony wampir płaczący z zachwytu nad pięknem nocy!
Zgadzam sie z przedmówcą, pare błędów jest, ale niestety końcówka nie jest tak dopracowana, troszkę mnie to rozczarowało:( Jednak film godny oglądnięcia:) Jak najbardziej polecam:) Pozdr.
Właśnie graja u mnie w mieście ten film. Codziennie jak ide do szkoły koło kina to widze plakat. Nie podoba on mi się w ogole i na film na pewno też nie pójde. A czy obejrze gdzieś indziej to nie wiem, pomyśle jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum