Imię: ola
Wysłany: 22-06-2006, 16:37 efedryna
Co sądzicie o tej jakże popularnej ostatnio substancji? Bierzecie czystą czy z leków na kaszel?
Jestem ciekawa jakie macie z nią doświadczenie i czy uważacie że jest dobrym substytutem białka.
_________________ Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
Hehe, jako syropek bądź tabletki na kaszel się swego czasu brało.
W czystej raz i więcej tego nie powtórzę. Kolega mierzył swoją miarą i dał mi swoja normalną dawkę, a mój organizm zareagował gwałtownie. Choć dzięki temu po 36 godzinach dałam radę wysiedzieć jeszcze 8 godzin w pracy i nikt nie zauważył, że ze mną kiepsko.
Nie polecam, nie odradzam, ma każdy rozum, niech sam decyduje.
in their name we die
a ile takich tabletek trzeba wziąć, żeby nie odczuwać głodu, ale nie mieć jakiejś tak jazdy??
to zależy.. na każdego działa inaczej.
ja na początku wzięłam 4 i fajnie mi było xD
a moja kumpela wzięła np. 6 i jej było źle serce ją bolało i w ogóle.
efedryna jest gorsza od amfetaminy.Wiele jest przypadkow zawalu serca po zażyciu jej.W Stanach efedryna jest nielegalna,u nas w Polsce paradoksalnie dostępna bez recepty praktycznie jako że w niewielkich ilościach leczy zapalenia gardla i kaszel.Ale jest tak naprawde bardzo niebezpieczna dla zdrowia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum