moim zdaniem powinni zrobić jakiś następny puchar dla drużyn "piłkarskiego trzeciego świata" mielibyśmy wtedy MOZE jakieś szanse na faze grupową tych rozgrywek
Mimo sympatii do Wisły, mam już dość tej żenady w wykonaniu Polskich grajków. U nas poprstu są niedouczenii piłkarze, nie ma nawet boiska porządnego, a każdy patrzy jak zajeb...ć parę groszy, niż zainwestować.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 15-09-2006, 18:30
manieqq napisał/a:
z coraz mniejszą ochotą oglądam mecze polskich drużyn
ja mam dokladnie tak samo...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Ja nie mam tego problemu, bo nie oglądam ich wcale. Odkąd pamiętam nigdy nie mieliśmy mocnych drużyn i nie warto psuć sobie humoru. Skończyłem też z oglądaniem naszej reprezentacji. Nawet nie chce znać wyników meczów, ale tego nie da się uniknąć, bo wszędzie trąbią o każdej porażce...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 29-09-2006, 14:59
Legia out, wisla gra dalej, tak jak mowilem wczesniej..
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum