mam takie pytanko...hehe moze być smieszne...ale czy macie moze jakieś sposoby...zeby wlosy nie byly tak zniszczone...heh i najlepiej zeby szybko urosly???hehe:P
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
mam takie pytanko...hehe moze być smieszne...ale czy macie moze jakieś sposoby...zeby wlosy nie byly tak zniszczone...heh i najlepiej zeby szybko urosly???hehe:P
Tej pytanie do mnie jako pracownika sklepu fryzjersko kosmetycznego buheh xDD
Prostujesz wlosy? Bo do tego sa rozne produkty, a jak nie to polece Ci dobre odzywki alternatywnie moze byc jedwab do wlosow, rowniez jest 'pod prostownice' mala butelaczka 15 ml 6,1zl ale nakladasz na rece pare kropel rozcierasz na rekach i wcierasz w mokre wlosy, nie splukujesz.
odżywki jakieś dobre. i nie susz ich suszarką, ani nie prostuj prostownicą. delikatnei czesz itp.
myśle, że i tak będą rosły w takim tempie, w jakim rosły zawsze.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Primo.. witaminy.. polecam łykanie tranu, nie dosc ze nadaj wlosom blasku, zdrowego wygladau, to dodatkowymn bonusem sa tez mocne paznokcie. I wlosy nawet sie rozdwajac przestaja.
Dwa. Znac typ swich wlosow i dobrac do nich szampon i odzywke. Farbowane, krecone, proste, suche, przetluszczajace sie.. na wsyztsko sa juz specyfiki i to nawet nie w jakis kosmicznych cenach..
Ja na przyklad mam krecone wlosy i poprzez nie stosowanie odpowiednego szamponu wygladaly sianowato, bez blasku na kancowkach. Osttanio dostalamw lapki kosemtyki przeznaczone wlasnie do wlosow kreconych, i nie dosc, ze podkreslaja mi skret fal to jescze tak ladnie nablyszczaja i to po calej dlugosci wlosa, ze nawet te moje syche skrety wygladaja mega zdrowo
_________________ CeDePownia i Łiczerownia w jednym
Tak. Tylko pamiętaj że podcinanie końcowek prawie nic nie da kiedy włosy nie będą odpowiednio pielęgnowane. Dobierz odpowiedni szampon i odżywkę. SZarpnij sie też na maseczkę do włosów zniszczonych. Pomoże
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 29-09-2006, 15:37
Charming napisał/a:
Częsti podcinaj końcówki, nie będa zniszczone a włosy szybciej rosną.
zgadzam się
"Udaj się do zakładu fryzjerskiego, tam panie ci na pewno chetnie doradza".
chyba że mas zkogoś znajomego w tym fachu ... bo wydaje mi się ze większość fryzjerów chce zarobić ... i będzie Ci wciskało jakieś odżywki o kosmicznych cenach
Ostatnio zmieniony przez malinkaaa 01-10-2006, 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Ja na przyklad mam krecone wlosy i poprzez nie stosowanie odpowiednego szamponu wygladaly sianowato, bez blasku na kancowkach. Osttanio dostalamw lapki kosemtyki przeznaczone wlasnie do wlosow kreconych, i nie dosc, ze podkreslaja mi skret fal to jescze tak ladnie nablyszczaja i to po calej dlugosci wlosa, ze nawet te moje syche skrety wygladaja mega zdrowo
to może mi powiesz cio to za szampon i odrzywka???....bo te ktore ja wypróbowalam byly jednym slowem do....du**
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum