Wiek: 20 Dołączyła: 11 Sie 2005 Posty: 192 Skąd: z Kątowni
Wysłany: 12-09-2006, 17:28 Prawie jak wakacje...
Muszę do poniedziałku nauczyć się 400 zwrotów z jęz. angielskiego na pamięć! Czy wam tez tak nauczyciele urozmaicają życie?
Czy tylko moją profesorke coś chyba szurnęło? Głupio trochę się zapowiada ostatni rok, aczkolwiek nie mam jej tego za złe, bo w tym roku matura (z anglika też)...
...tymczasem śmigam na kurs tańca. Angielski poczeka..
_________________ You don't even know the meaning of the words I'm sorry...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 12-09-2006, 18:44
U mnie jak narazie luzy, naszej babie z angola tez odbija ale u niej nie da sie umiec zawse tego co ona chce, bo jak sie nauczysz jednego to mometalnie zmieni to na następne żeby tylko nie dac dobrej oceny.
u mnie harówka jak co roku. jakoś nie czuję większej różnicy. miałam już test jeden i jutro mam prace klasową z biologii.
co do angielskiego jestem w klasie z rozszerzonym angielskim i w grupie zaawansowanej więc czasem 400 zwrotów to my na następną lekcję mamy . więc się nie załamuj. nie masz najgorzej ;p
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Wysłany: 15-09-2006, 09:23
dkf napisał/a:
To nie jest śmieszne. Tez jestem bardziej zmęczona i niewyspana po tych kilku dniach niż po całym roku chodzenia do szkoły.
ha a ja bylam tydzien na warsztatach matematycznych, wiec szkoly jeszcze w ogole nei poczulam.. ale wrocilam przedwczoraj i jak poszlam wczoraj do skzoly to sie okazalo, ze:
poznalismy nowy czas na hiszpanskim, zapowiedziano juz 4 sprawdziany, zadano 200 sentencji lacinskich do wkucia na pamiec oraz omowiono 2 krotkie lektury szykuje sie pracowity weekend z nadrabianiem
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
ja tez ostatni rok ale w szkole luzy
Tylko ze chodze na korki z 3 przedmiotow ( anglik, chemia - 2 godz. i biologia) z ktorych bede mature zdawala i to mi pochlania masakrycznie duzo czasu. a w szkole tylko z polskiego mamy zapieprz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum