U nas w 2 klasie lo, dziewczyny zalatwily dzien wolny od zajec, przez 2h siedzielismy w klasie, gadajac jedzac i faceci wykonywali damskie zadanie xDD Aj jakie piekne wyznania milosne pisali a potem wynajelysmy kregielnie na 2h i wszyscy tam poszlismy
W 3 klasie tez zalatwilismy dzien wolny i wyjazd do kina, placili za sibie my tylko desery oplacilysmy.
W sumie najbardziej zadowoleni z kregielni byli.
A swojemu chlopakowi juz prezent kupilam i wreczylam.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 26-09-2006, 20:25
Jestem pod wrażeniem tego co zrobiła klasa kreski.
U nas dzisiaj się kapneły że może coś im kupimy. Jest nas tylko 7 na 16 chłopaków i dziewczynki nie chcą się wykosztować, więc planują kupić po lizaku. Żenada. To trzeba coś oryginalnego wymyślić a nie zrobić sobie taki obciach. Ale dogadaj sie tu człowieku z nimi.
To trzeba coś oryginalnego wymyślić a nie zrobić sobie taki obciach.
yyy to nie jest taka prosta sprawa kupic fany prezent.ja co roku dostaje jakiegos kwiatuszka i jakos nie narzekam tylko sie ciesze ze cos w ogole kupili i ze pamietali, a chlopakom wiecznie cos nie pasuje...na szczescie ja nie musze sie tym martwic bo to nie moja broszka zeby kupic im prezenty...tym sie zajmuje moja kumpela i cale szczescie:)
_________________ Jeśli jest noc,
musi być dzień,
jeśli łza-uśmiech...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-09-2006, 16:17
JaGoDdKa:* napisał/a:
ja co roku dostaje jakiegos kwiatuszka i jakos nie narzekam
tylko ze dziewczyną jest duzo łatwiej coś kupić bo kwiatek jest zawsze na miejscu i to już standart, a dla facatów nie ma takich standardów ogólnie przyjetych.
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 27-09-2006, 17:27
my w tym roku robimy tak: każda z nas bedzie miec pstryknietą osobną fotke, kumpela sie zna na przeróbce zdjęc i zrobi tak ze bedzie wyglądało jak bysmy stały nie na sali gimnastycznej tylko nad morzem o zachodzie słońca i zepniemy wszystkie zdjęcia w mały albumik:) niech maja pamiatkie. Rok temu dostalismy od nich fote na bokserkach,oni domagali sie podobnej sesji
w zeszlym roku kupily im lakiery do paznokci i stringi mialo to byc swieszne<moim zdaniem nie bylo>
Kamiluska napisał/a:
a my dostalysmy poznij podobne prezenty<jakies rekawice robocze i cos jeszcze> to tez mialo byc smieszne, ale wiekszosci dziewczyn nie bylo do smiechu jak my mialysmy rekawice a po szkole chodzily inne dziewczyny z pieknymi rozami
Same sobie zasluzyly, mogły same kupic rozsadniejszy prezent, to i moze taki sam by otrzymaly, a tak obydwie strony chialy dac "śmieszny" prezent i nie wyszlo.
o prezencie nikt nic nie wie. Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Prezenty dla chłopaków zazwyczaj są w miarę oryginalne, czego nie można powiedzieć o prezentach dla dziewczyn z okazji dnia kobiet
_________________ Obojętność silne palce ma
Łatwo zgniata kruche sny
Czy naprawdę chcesz tak żyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum