Mportalik - forum dyskusyjne Strona G³ówna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum m³odzie¿owe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Mi³o¶æ...
Autor Wiadomo¶æ
nelia 

Do³±czy³a: 23 Sie 2006
Sk±d: mnie znasz
Wys³any: 05-09-2006, 20:56   

Jak sie od razu zaklada, ze milosc sie musi skonczyc, to boli. Mimo ze nie jest idealna, warto wierzyc ze taka jest :) .

Dominican 
Przyjaciel
MnichToJaN'et

Do³±czy³: 28 Wrz 2005
Sk±d: z piekie³
Wys³any: 06-09-2006, 07:16   

eee tam...
nelia napisa³/a:
Mimo ze nie jest idealna, warto wierzyc ze taka jest
czy spotkalas kiedys faceta bez wad? jesli tak to taka milosc mzoe istniec tylko wtedy, gdy ten sie zwiazal z kobieta, ktora rowniez ma same zalety. TO jest milosc idealna. a takie "wierzenie", ze cos jest idealne jest bardzo, ale to bardzo zaslepiajace. nie zauwazasz zmian, zgadzasz sie na wszystko itd. slyszalas o utopii? wlasnie wierzac w idealy komunista Lenin chcial stworzyc panstwo idealne. do dzis czujemy tego skutki.

Znak zodiaku: skorpion

madzia193 
*
:)

Imiê: Madzia
Do³±czy³a: 09 Wrz 2006
Sk±d: Hrubieszów
Wys³any: 09-09-2006, 09:09   

ja wierzê w prawdziw± mi³o¶c ale nie w idea³y bo takich nie maa!!! Kazdyy ma jakies wadyyy :P

Znak zodiaku: baran

Claudia (Patyk) 
*

Imiê: Klaudia
Do³±czy³a: 16 Wrz 2006
Sk±d: z nik±d
Wys³any: 17-09-2006, 16:07   

Mi³o¶æ prawdziwajest tylko jedna w ¿yciu a zakochaæ wiele jak to ktos na pocz±tku napisa³. Zgadzam siê w 100%A idea³ów niema oczywi¶cie ale moim idea³em jest mój ch³opak i ma takie zalety ktore mi sie podobaja i atkie wady ktore mi raczej nie przeszkadzaj± wiec dla mnie jest idealny:****
"... nie na krze¶le nie we ¶nie, nie w spokoju i nie w dzieñ, nie chce ³atwo nie za sto lat, chcia³bym umrzec z mi³o¶ci, nie bez bólu i nie w domu, nie chce szybko, nie chce m³odo, nie szczê¶liwie i w¶ród bliskich, chcia³bym umrzec z mi³o¶ci..."
  Znak zodiaku: skorpion

Natalii 
**
Natalii

Imiê: Natalia
Do³±czy³a: 23 Wrz 2006
Sk±d: ¦l±sk
Wys³any: 27-09-2006, 14:53   

Idea³ów nie ma i mi³o¶æ równie¿ nie jest idealna bo to s³owo nie pasuje. Mi³o¶æ jest jedyna,niepowtarzalna,cudowna a czasami przykra,bolesna,za³amuj±ca,czasami potrafi nawet odebraæ ¿ycie(samobójstwo).
Mi³o¶æ jedyna jest i nie zna koñca.
Moja mi³o¶æ jest prawdziwa ,jedyna ale czsami te¿ przykra niestety.
Kocham Cie Kochanie i Nigdy Nie Przestanê! :)

Znak zodiaku: rak

wilczyca 
*
zatañcz z wilkami

Do³±czy³a: 09 Wrz 2006
Wys³any: 27-09-2006, 15:10   

nie wierze w to, ze milosc zdarza sie tylko raz. ja jeszcze czekam na tego jedynego ;) jestem w stanie uwierzyc, ze spotka mnie kiedys idealna milosc.

asiabrodzik

Do³±czy³: 27 Wrz 2006
Wys³any: 27-09-2006, 21:28   

:569: A dla mnie mi³o¶æ to uczucie ktore przychodzi z czasem. nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia... cos takiego poprostu nie istnieje.owszem oboje ludzi moga byc ku sobie od samego poczatku, od pierwszego spojrzenia ale.. to jeszcze nie milosc. idealnej milosci nie ma bo cos idealnego jest od tak sobie a milosc trzeba pielegnowac. trzeba byc tego pewnym i walczyc o uczucie bo inaczej predzej czy pozniej wygasa. wszystko zalezy od czasu mocy charakteru i zyczliwosci losu. z osobistego doswiadczenia moge powiedziec ze my sami budujemy to uczucie i kierujemy nim nie odwrotnie. kazdy z osobna jest kowalem swojego losu swoich uczuc ;)

White Alante 
*
White Alante

Imiê: Kasia
Do³±czy³a: 12 Kwi 2006
Sk±d: Jelenia Góra
Wys³any: 03-10-2006, 13:42   

w³a¶nie przeczyta³am wszystkie posty od 1 do 9 strony i widaæ, ¿e z regu³y Ci co s± zakochani to uwa¿aj±, ¿e istnieje (idealna) mi³o¶æ, a Ci co s± sami lub maj± za sob± nie za przyjemny zwi±zek traktuj± to tylko jako przyzwyczajenie i zjawiska chemiczne. I chyba dobrze, pomy¶lmy jakie by by³o wszystko nudne gdyby wszyscy tutaj byli zakochani :P W zasadzie to przyjemnie siê czyta³o i bardzo mi siê teraz przyda --> dziêx :D Piszcie dalej :D

Znak zodiaku: waga

Piotrek

Do³aczy³: Dawno

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum