http://pinezka.strefa.pl/absynt/absynt2.jpg
no ok w ciemnym pomieszczeniu podchodzi pod niebieski
a jak twoim zdaniem podrobic absynt? moze byc jedynie mniej lub bardziej stęzony
ten co ja piłem miał 70%
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Ostatnio zmieniony przez SlipKnot 27-08-2006, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Powiem tak, dostępne w sprzedaży Absinth'y (orginalna nazwa) mają bardzo małą ilość tujonu która nie wywołuje żadnych halucynacji, można powiedzieć że ma ona charakter hostoryczny aby zachować tradycje produkcji. A te sposobu picia przez cukier nie maja powodowaćhalucynów tylko je wyeliminować. Ale i tak polecam Absinth'y dostępne na słowacji ze względu na ich smak.
polecam picie w tradycyjny sposob, a wiec bierzemy do reki lyzeczke a na niej niewielka ilosc cukru. Nabieramy na te wlasnie lyzeczke Absynt i podpalamy. Gdy zgasnie mieszamy substancje znajdujaca sie na lyzeczce z Absyntem w kieliszku i pijemy
Nie piłem, ale eurotrip oglądałem
Mam nadzieje że kiedyś spróbuje (jestem tego nawet pewny).
"...w większości krajów Unii Europejskie absynt jest dozwolony..."
Ale w polsce oczywiście nie, prawda? Jestem pewny, że nie, ale dla pewności pytam, czy jest jakoś prawnie to zabronione? Można pójść do więzienia za sprzedaż lub posiadanie absyntu?
Imię: piotrek
Wysłany: 10-03-2008, 18:29
nie nie nie nie . Nigdy więcej absyntu . Raz kumpel ze słowacji właśnie przywiózł i mieliśmy po nim głupie schizy w nocy . Mimo że było lato w domu gorąco a nam było zimno jak cholera . (nie spaliśmy razem ) pisze mu esa o 3 w nocy ze mam jakąś korbe i mi zimno jak cholera , odpisał mi że mu też
kilku kumpli którzy też testowali ten trunek mieli podobne akcje
_________________ DZISIAJ ŻYJESZ JUTRO GNIJESZ CO ZAROBISZ TO PRZEPIJESZ
Piłem absynth już dość często ale zawsze w umiarkowanych ilościach. Oczywiście standardowo jak dla mnie 100ml absynthu i łyżeczka cukru. 3 takie seteczki i człowiek się już fajnie czuje. Przeważnie pije 60% bo jakby nie patrzeć tańszy niż 70 procentówka. Z tego co mi wiadomo absynth występuje w trzech kolorach: standardowy zielony, czerwony i jak się nie mylę to chyba niebieski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum