A w jakim wieku można sobie zrobić? Bo ja cały czas słyszę różne wersje...
zaczac robic kurs mozesz 3 miesiace przed 18stka, a dopiero po skonczeniu 18stki mozesz zlozyc podanie ( nie wiem czy podanie ale jakis papierek ) ze chcesz zdawac i za jakies 3 tyg. od tego czasu masz egzamin.
Tylko prawko A1 ( to jest na moto o pojemnosci do 125 ccm ) mozesz zdawac od 16 roku zycia.
Ja mam dwa lata i jakies 1.5 miesiaca.. zdazylam juz rozbic auto.. znaczy ktos rozbil je mnie.. kupic wlasne, ktore jest pancerne, obtluczone i nigdy go nie sprzedam
_________________ CeDePownia i Łiczerownia w jednym
Ja jestem bardzo usmiechnieta.. ale jak zakochana.. odkad to stalam ciut mniej uwaza.. ale jestem tez cholerykiem na drodze. i bardzo sie irytuje na spowalniaczy ruchu
Pozazdrosic Charming..
Moja cytrynka jest tak poobijana, ze az sie serce mi kraje jak wspomne w jakim byla stanie rok temu jak ja kupowalam..
Klapa wymieniona odkad wbilam sobie slupek do bagaznika - tydzien po zakupie, porysowane zderzak z przodu bo nie zauwazylam 15 cm murku, potem mama nie wyrobila na sniegowych koleinach i przytara tyle nadkole - ktore ja poprawilam w stluczce miesiac temu z czerwonym polo przed polnoca.. aha.. no i ktos mnie puknal na parkingu w Rybniku jak na zuzlu bylam i mam wgniecenie na przednim nadkolu..
troche sie tego zebralo..
a to tylko tycyz sie mojego autka...
aha!! i jeszcze tablice rejestracyjną mam wgieciona jak sie nadzialam na czyijs hak usilujac "dopchnac" sobie miejsce do parkowania
hyhy.. baba za kierownica ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum