Ja wole tagi od grafiti ale niepowiem, że to głupia rzecz.
Witam kolejnego zioma z klasy który od wczoraj ma neta a już zagościł na forum Gratuluje dobrego gustu
A tak do tematu....
Tagi to mnie wqrzają... co to za sztuka ?? podleci taki jeden z drugin na szybkiego podpisze toi toia i morde potem cieszy :P
A takie grafiti... jak sie popatrzy to od razu widać ile się musiał bidusia nad nim namęczyć dopracować...
Zarejestrowanych jest najwięcej z Lublina, potem Sochaczew, ale nie chodzi tu skąd najwięcej - liczy się kto pisze Czyli wychodzi na to, że obecnie z sochaczewa pisze 4 osoby i chyba to jest najwięcej
A wracając do tematu, mnie również niektóre grafiti podobają się bardzo
KzK hmm jak z nim gadałem na gg to napisał mi, że jemu to już się znudziło
Nie każdego pisanie na forach rajcuje.
My nikogo nie zmuszamy, kto chce to pisze, kto nie to odchodzi uważam, że każdy robi to co lubi
Ps.
No może na początku jak chcieliśmy rozwinąć forum to dużo osobom proponowaliśmy udział na forum, ale tylko reklama pomogła nam go rozkręcić.
Jedynie co jest uwarunkowane udziałem na forum to sponsorowani userzy, ale doryczy to działu "dla sponsorowanych" ponieważ tam czasem ich informujemy o sprawach serwisu, a to że nasi piszą w innych działach to ich dobra wola - myślę, że lubia brać udział w dyskusjach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum