Wysłany: 18-09-2006, 20:09 Wokalista/ka która/y was naj. wkurza.
Jaki wokalista czy też wokalistka was naj wkurza i jej czy tez jego nie lubicie NIE PISAC WOKALISTY TOKIO HOTEL CZY TEZ BLOG 27 bo wtedy prawie każdy pisałby to samo.
Queens bo profanują nazwę Queen >.<
Doda, Madaryna, Kayah, Szymon Wydra. Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.
Zainspirowana postem poniżej dopisuję tą Gosię A. bo jest przeokropna, jeszcze ta reklama "Zbyszko" ble.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 18-09-2006, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 18-09-2006, 21:50
Eee tam i tak coś czuję że będą tu bardzo podobne posty ;'/
A ja nie lubię Kai (?) Paschalskiej i wcześniej wymienionych ;']
_________________ Kto dziś dogoni króliczka?
(\_|)
(O.o)
(> <)
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 18-09-2006, 21:53
Nie ma takiej osoby. Korzystam z wolnosci i wylaczam radio jak leci piosenka, która mi nie odpowiada. A do mojego odtwarzacza zadna Tola nie wejdzie i tak.
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 19-09-2006, 09:25
Gdy ktos zaczyna mnie wkurzać to przestaje się interesować ich zyciem,nie słucham ich muzyki,nie oglądam programów o nich i wtedy nie mając z nimi nic wspólnego automatycznie przestają mnie wkurzać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum