_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
widze zę coś temat umarł a tu Liga "Miszczów" sie rozpoczeła
GR A
Chelsea Londyn 2:0 Werder Brema
FC Barcelona 5:0 Lewski Sofia
GR B
Sporting Lizbona 1:0 Inter Mediolan
Bayern M. 4:0 Spartak Moskwa
GR C
Galatasaray 0:0 Bordeaux
PSV Eindhoven 0:0 FC Liverpool
GR D
Olimpiakos P. 2:4 Valencia CF
AS Roma 4:0 Szachtar D.
GR E
Dynamo Kijów 1:4 Steaua
Olympique Lyon 2:0 Real Madryt
GR F
Manchester U. 3:2 Celtic Glasgow
FC Kopenhaga 0:0 Benfica Lizbona
GR G
FC Porto 0:0 CSKA Moskwa
HSV Hamburg 1:2 Arsenal Londyn
GR H
RSC Anderlecht 1:1 OSC Lille
AC Milan 3:0 AEK Ateny
Tylko jeden z Polaków mógł sie cieszyć ze zwycięstwa swojej drużyny a był to oczywiście T. Kuszczak który i tak cały mecz przesiedział na ławce (co nie jest zaskoczeniem) zaskoczeniem moze być to że Zurawski nie wyszedł nawet na minute w mecz Celticu z ManUtd i na swój debiut w LM będzie musiał jeszcze troche poczekać
Największą niespodzianką są moim zdaniem porażki Realu (0-2 z Lyonem) i Interu (0-1 ze Sportingiem) co by nie mówić to Inter to w końcu mistrz Włoch 05-06 i chyba można oczekiwać od niego czegoś więcej
Didek [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2006, 15:22
Jaka tam niespodzianka ? Z czystym sumieniem postawilem 1 na Lyon i 1x na Sporting. A do tej pory to raczej ladne mecze, sporo bramek i moja skutecznosc - 98%
Naturalnie cieszę się ze zwycięstwa Kanonierów, trochę mniej z porażki Szachtara (bo wiadomo, co by się działo gdyby Legia grała z AS Romą hehe). Jak dla mnie to nie było większych niespodzianek, wspomniany wyżej Lyon o ile pamiętam to ostatnio całkiem dobrze sobie radził z Realem - widocznie wygodnie gra im się z Hiszpanami.
to gratuluje "nosa" szczególnie ze real ostatnio w lidze wygrał 4-1
Ten mecz obstawiłem 12
Jak tak dalej Fabio będzie ustawiał drużynę to Real wszystkie mecze w grupie przegra.
W tej kolejce zaskoczył mnie remis Benfici.
Benfica ostatnio słaba do tego dla kopenhagi to był debiut w LM do tego u siebie wiec wiadomo było ze będą niezwykle zmotywowani ja ale najwiekszą była porażka Interu i tego sie będe trzymał bo o ile realowi źle sie gra z Lyonem to jednak sporting to niższa IMO półka niż Inter chociaż Inter też nie zachwyca ale wygrywa chociażby SP Włoch 4-3 z Romą przegrywali 3-0 albo w ostatniej kolejce kiedy wygrywając 3-0 dali Fiorentinie strzelić 2 bramki
a z takich moze nie niespodzianek a raczej niespodziewanek to słaba postawa obu ukraińskich klubów o ile szachtar grał z trudnym przeciwnikiem na wyjeździe to dynamo dało dupy no jakby nie patrzeć z klubem na zbliżonym poziomie
Liverpool też ostatnio słabo w lidze, a jednak nie dał się ograć PSV. Dlatego też liczyłem, że Benfica jakoś się specjalnie zmotywuje na LM.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2006, 18:05
pita17, nie jest możliwe, aby ten kupon wszedł. Za dużo tego, podziel to sobie na kilka kuponów, podeprzyj pare meczy. Ja osobiscie czekam na niespodzianke w meczu Derry - Paris SG.
Liga krajowa, a liga mistrzów to dwa odmienne swiaty, wiec nie patrzylbym na to czy np. Liverpool przegrał ostatni mecz 3:0.
ga krajowa, a liga mistrzów to dwa odmienne swiaty, wiec nie patrzylbym na to czy np. Liverpool przegrał ostatni mecz 3:0.
Dlatego też myślałem, że Benfica osiągnie lepszy rezultat.
LFC w tym sezonie gra nierówno a poza tym PSV jest już bez Hiddinga i moim zdaniem to już nie będzie tak mocny zespół jak wyjdą z grupy to będzie to sukces
Didek napisał/a:
Ja osobiscie czekam na niespodzianke w meczu Derry - Paris SG.
ja coś czuje ze Marsylia słabo wypadnie zresztą na Marsyli już sie kilka razy przejechałem
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 14-09-2006, 20:08
alanho napisał/a:
Olympique Lyon 2:0 Real Madryt
alanho napisał/a:
Manchester U. 3:2 Celtic Glasgow
te wyniki najbardziej mnie ciesza...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum