leisure, podaj mi choć jeden tekst tilawu, który dorównywałby chociaż w jednym procencie tekstom np. Comy.
o.
Racja.
Coma zdecydowanie wymiata
T.Love lubię ale nie pałam do nich szczególną miłością...
Kiedyś Muniek miał nawet fajne teksty piosenek, ale jak zaczął pisać o "amerykańskim seksie" itp to sorry ,ale moim zdaniem się spodlił
[ Dodano: 09 Wrz 2006 10:32 am ]
leisure napisał/a:
a jaka piosenka najbardziej Wam sie podoba?
Na bruku, szczególny sentyment do tej piosenki mam
No i Ajrisz, King może też być...
Ogólnie tylko stare kawałki T.Love mi się podobają...
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
"dzien dobry malenka jak ci na imie...zgublas sie w tym tlumie..." nananaaa sialalaa
jakaa to piosenka ;>
IV LO
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Chciałabym się wybrać kiedyś na koncert T.Love, może mi się uda jak dotrę do Węgorzewa, bo mają grać ;]
Uwielbiam teledysk do "Gnijącego świata".
Ostatnio miałam zajawkę na piosenkę "Jest super", a kiedyś na "Jak żądło" i "ścierwo", chociaż nie ma chyba piosenki T.Love której bym nie lubiła.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum