No tak, to zależy.miłosc nie wybiera .ale właśnie jak napisałam jeżeli ona ma 18 lub 20 a on powyżej 30.wyglada to dziwnie nawet ja idą razem za ręce,a nie wspomne już o seksie... starsi ludzie to już w ogóle to zle odbierają
kobiety lubią dojrzałych mężczyzn, dlatego też czasem wolą starszych od siebie wiekowo niż rówieśników na przykład, którym tylko wygłupy w głowie według mnie nie wygląda to ani trochę dziwnie. starszy mężczyzna dba o młodą partnerkę o wiele bardziej.
jeśli chodzi o sex, to pozwólcie, że zacytuję fragment książki K.Folletta "Whiteout", którą niedawno czytałam: "You know the good thing about sex with an older man? He's so worried about not being young and vigorous that he works twice as hard to please you" coś w tym jest
a poza tym jak moja poprzedniczka napisała: miłość nie wybiera no i wszystko zależy od gustu i upodobań. więc jak kto woli. chociaż różnie w życiu bywa, nie zawsze starszy znaczy dojrzalszy umysłowo.
pozdrawiam
"a róbta co chceta", mi to nie przeszkadza. Wiele dziewczyn spotyka się ze starszymi facetami głównie dla sponsoringu, ale serce nie sługa, w każdym można się zakochać.
No tak, to zależy.miłosc nie wybiera .ale właśnie jak napisałam jeżeli ona ma 18 lub 20 a on powyżej 30.wyglada to dziwnie nawet ja idą razem za ręce,a nie wspomne już o seksie... starsi ludzie to już w ogóle to zle odbierają
Wysłany: 10-09-2006, 18:09
Nie mam nic przeciwko, jeśli tylko ona nie ma 13 a on np 23 lat.
Ale sama bym się nie związała z kimś + 10 lat starszym. Przynajmniej w tym momencie wydaje mi się że nie mielibyśmy za bardzo o czym ze sobą rozmawiać.
Ale zobaczymy co będzie za 3-5-10 lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum