Pisalam i wiersze i probowalam ksiazke ale mam problem w moim umysle wyglada to calkiem calkiem a gdy usiluje to na papier przelac to calkiem inaczej wyglada, nadaje sie na smietnik.
_________________ Anioły istnieja, ale czesto nie maja skrzydeł.
Nazywamy je wiec przyjaciolmi
Wysłany: 21-08-2006, 22:21
Ja kiedyś pisałam teksty piosenek do melodii znanych piosenek fajnie nawet wychodziło, ale ostatnio napisałam z jakieś trzy lata temu... a teraz mi się już nie chce
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
do 14 roku życia to sobie piosenki pisywałam. tak sporadycznie ale troche tego jest. ostatnio jak to przegladalam to się zdziwiłam skąd w mojej głowie w wieku 12 lat takie myśli się pojawiły..ojjj. śmiesznie, nie ma co. pisać lubie od zawsze. obojetne co... wiersze, opowiadania etc. czesto też luźne myśli zapisuje i później coś z tym kombinuje...
_________________ ' the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser just to make you jealous of the men she fucked before you met her..'
Imię: h-noolka
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 87 Skąd: z nienacka
Wysłany: 26-08-2006, 15:58
Pisac to lubie co najwyzej przesmiewcze komentarze. Tak, to mi chyba wychodzi najlepiej. Z tekstow takich bardziej noramlnych to kiedys cos napisalam, pare wierszy, ale zachowam je dla siebie . . . to bylo w chwilach "skrajnie chwiejnych"
_________________ hanoolka.blog.onet.pl
1. Admin ma zawsze rację
2. Jesli twierdzisz, że nie ma racji, patrz punkt 1
3. Uwierzę w to, gdy będę jednym z nich
Meine Wunderwaffe lepsze niż Luftwaffe, jst bardzo ciekafe w co nim trafe!!
pisalam opowiadania, wiersze tez probowalam, ale opowiadania wychodzily mi lepiej, nawet za ksiazke sie bralam ;P i dosyc sporo jej napisalam ale potem mi sie odechcialo.
Teraz rzedko, bardzo rzadko cos nabazgram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum