Heh, u mnie zmienili nauczycieli od: histy, polskiego, zasad rachunkowości, podstaw ekonomii, marketingu i statystyki, a w dodatku doszły 4 nowe przedmioty. Vego_kg może potwierdzić jak zajrzy do tego wątku
U mnie odeszła baba od biologii /uff.../, ale niestety został od geografii /F#$K/ i od informatyki /STH bigger than FU$%/. U mnie w dzienniku jest "Uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego". x) lol. Słyszeliście kiedyś o Szymonie Bojko? Wykładał na rozpoczęciu.
Wysłany: 06-09-2006, 16:49
unknown44 napisał/a:
Słyszeliście kiedyś o Szymonie Bojko?
Kto to? Reprezentant Młodzieży Wszechpolskiej?
Skoro to jest temat do wyżalenia się, to chciałabym napisać, że mam tylko godzinę WoSu tygodniowo z panią którą bardziej interesują jej własne tipsy i nie wiem jak napiszę z niego rozszerzoną maturę.
Można by uciąć godzinę religii albo PP i przeznaczyć ją na dodatkowy fakultet do matury z wybranych przedmiotów.
Ale to w tym kraju niewykonalne.
ja też, dzisiaj super pan od angielskiego zrobił nam test - podobno na ocenę, chociaż wątpię. Jeśli jednak na ocenę to pierwszą uzyskaną przez mnie oceną w liceum będzie 1
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum