Heh, ja byłem w pierwszym roczniku, który pisał te testy i wcale trudne nie były. Zresztą niewiele od nich zależy w przyszłości (możliwe, że pkt są potrzebne do profilowanych gimnazjów).
Imię: Ola
Wysłany: 31-08-2006, 13:42
Dziewczyno czego ty się boisz?! Test moze nie taki łatwiusieńki ale myslacy człowiek nie ma z nim żadnych problemów. Wystarczy odpowiedzieć na pytania testowe i już jest dobrze. ja zadania z matmy miałam chyba takie które przerabialiśmy w 5 klasie na obwód działki czy coś w tym stylu.
manieqq napisał/a:
ja byłem w pierwszym roczniku, który pisał te testy i wcale trudne nie były
nom ja też, o ile mnie pamięć nie myli dostałam 40 na 40
. ja zadania z matmy miałam chyba takie które przerabialiśmy w 5 klasie na obwód działki czy coś w tym stylu.
mnialam to samo bylo banalnie proste
mialam chyba 38 bardziej boje sie testu na koniec gimnazjum niz tego kiedys
_________________ L'art pour l'art
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 31-08-2006, 14:40
Umiesz pisac, czytac, liczyc, logicznie myslec to sobie poradzisz. Zreszta teraz szkoły zawodowe podobno przeżywają renesans, wiec zawsze Cie gdzies przyjma.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wysłany: 31-08-2006, 23:40 Re: 6 klasa... co bedzie dalej??!!
stysia napisał/a:
jestem w szóstej klasie. boję sie testu kompetencji...napiszcie jak wam poszedł ten test czy to prawda że co roku są trudniejsze? w ogóle boję się gimnazjum... pomóżcie... proszę...
Wiadomo to będzie Twój pierwszy ważny sprawdzian, i masz prawo się obawiać ja tego testu nie pisałam ,ale pisałam te testy gimnazjalne i maturę i wiem że często strach ma wielkie oczy;) ciesz się że jesteś jeszcze w podstawówce i czeka Cię gimnazjum i liceum ,bo to chyba najfajniejsze lata życia;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum