Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.
Przesunięty przez: Darn 09-03-2008, 19:36
Kalwi&Remi
Autor
Wiadomość
Meggi
Wysłany: 29-08-2006, 00:03
Iwan napisał/a: noo explosion o ja pi*** co za gowno DY DY DY explosion DY DY DY ... nie no fest bardzo inteligentna muzyka ...
Zgadzam się w 100%. Ja niestety muszę słuchać tego prawie codziennie, bo sąsiad jest fanem tego czegoś.
Iwan napisał/a: z czego sie bierze popularnosc z tego ze w teledysku sa jakies 2 gole panie lekkich obyczajow i wszystko ...
Są pewnie tacy, którzy słuchuchają tej piosenki (?!) tylko dlatego, żeby sobie popatrzeć na wyginające się prawie nagie babki.
Iwan napisał/a: jak nagram uderzenia rura stalowa w 2 beczki i kaloryfer a w teledysku umieszcze 4 calkiem gole panienki to dzwiek bedzie calkowicie nieistotny ...
w koncu to techno ...
Nic dodać nic ująć.
_________________ Obojętność silne palce ma
Łatwo zgniata kruche sny
Czy naprawdę chcesz tak żyć?
Znak zodiaku:
michau
** lof Nelcia
Imię: Michał
Wysłany: 29-08-2006, 10:28
Seeeeexplosion ....... dno...
Znak zodiaku:
Kriczer
Przyjaciel Chessmasta :]
Wysłany: 29-08-2006, 12:42
NIe podobało mi się jak usłyszałem pierwszy raz. Potem dzwonie do kolegi, granie na czekanie i słysze explosion... U drugiego to samo... Pozostało się przyzwyczaić do tej piosenki.
Znak zodiaku:
Piotrek
Dołaczył: Dawno
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
REGULAMIN
:::REKLAMA:::
Mapa forum
Fotografie ślubne
Wiadomości, newsy