Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 27-08-2006, 21:45
a ja tam lubie posluchac...
a co...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 27-08-2006, 21:52
nie lubię
hehe pamietam yen szał na Liroya ... byłem maly ale pamietam .. wszyscy kpowali jego kasety i scooby doobie doo a teraz wszyscyy po nim jada ...tak to już jest, prawda jest taka ze Liroy to był przełom w "muzyce" rap . na pewno był wiecej wart niż obecni wasi idole ... pokroju peji, tede, kołcz, srołcz, mezo, zezol,wwo,wc-kaczka ... i takie tam ... nigdy nie lubiłem takiej muzy zeby bylo jasne, aha bo to nie jest wogole muza
ludzie dostaje już któres z rzedu pytanie ... to do mnie ? o co chodzi ? znasz mnie? qrde przecież to jest w regulaminie ... tzw opcja(you) w opisie sprawdzcie sobie ...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-09-2006, 09:12
Złodziejaszek napisał/a:
hehe pamietam yen szał na Liroya ... byłem maly ale pamietam .. wszyscy kpowali jego kasety i scooby doobie doo a teraz wszyscyy po nim jada ...tak to już jest, prawda jest taka ze Liroy to był przełom w "muzyce" rap
zgadzam sie w calej rozciaglosci twojej wypowiedzi...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
ludzie dostaje już któres z rzedu pytanie ... to do mnie ? o co chodzi ? znasz mnie? qrde przecież to jest w regulaminie ... tzw opcja(you) w opisie sprawdzcie sobie ...
Liroy jest legendą polskiej sceny, ale bardzo mało ludzi go docenia. Człowiek w głownej mierze przyczynił się do powstania tej kultury w tym kraju, a dzieciaki nasłuchają się teraz HG czy WWO i twierdzą, że to jest prawdziwy Hip Hop a Liroy gra gównianą muzykę. Kiedy Liroy zaczynał robić tą muzykę w tym kraju Hip Hop nie istniał. Miał dużo mniejsze możliwości żeby cokolwiek zacząć.
_________________ Odkryłem to iść pod rękę z muzyką, jestem artystą..
Lubie ale słucham oj raz do roku jak mi się przypomni
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Hmm.. on jest nałogowcem, bo cały czas się tatuuje. Ileż można tych bohomazów mieć na ciele? o.0
Jeszcze zajrzyj mu do wyra ile razy tygodniowo kocha się ze swoją żoną. Jeśli nie tyle ile uznajesz za słuszne to zacznij nawoływać do bojkotu Liroy'a. Omg. Fajne masz podejście do muzyków - nie słucham go, bo jest brzydki.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Hmm.. on jest nałogowcem, bo cały czas się tatuuje
Nie jest nałogowcem tylko podoba mu się sztuka tatuaży nic w tym nadzwyczajnego. Inni Raperzy także mają wiele tatuaży np. Jotuze z Grammatika albo Łyskacz z Morwy i nikt ich za to nie krytykuje..
ania543 napisał/a:
Ileż można tych bohomazów mieć na ciele? o.0
Uwierz, że wiele. Ja sam planuje ich mieć około 5. Narazie mam jeden i w planach na najbliższe dni drugi.
A propo dażenia sympatią muzyka za wygląd przychodzi mi do głowy taki cytat Eldo
" słuchaj tylko muzyki, to jak wyglądam jest nie ważne "
_________________ Odkryłem to iść pod rękę z muzyką, jestem artystą..
Ostatnio zmieniony przez Hakan 21-03-2008, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum