Ja mam lustro postawione z lewej strony od miejsca przy którym jest komputer i siedzę ja. Zwykle nie jest mi tyle potrzebne, ale nawet obejdzie się oglądanie w łazience jak coś nie passi to szybko zauważe. Jesli chodzi o lustro w łazience przeglądam się tylko podczas golenia i czyszczenia zembów, więc zajmuje mi to góra 8 minut.
Imię: Ola
Wysłany: 25-08-2006, 14:27
rano jeżeli prostuje włosy to ok 40 min, jezeli je tylko czesze w kucyk czy coś podobnego to ok 20 minut. wieczorem jestem zazwyczaj krócej tyle żeby się umyć.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 25-08-2006, 14:44
A to jak liczac cały dzień to będzie yego troche dłużej, ale rano przed wyjście potrzebna mi jest mniej więcej godzina na wyprostowanie włosów i pomalowanie się, no może troszkę mniej.
różnie bywa czasem na impreze szykuje się jakie.s 2h:|
a jak ide do skzoły to bo ja wiem lustro zajmuje mi jakieś:P 15 min:P
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
hm. w roku akademickim mam to dokładnie obliczone. dosłownie z zegarkiem w dłoni.
rano przed lustrem stoję maksimum 10 minut. potem kilka razy dziennie się po prostu przeglądam, tak dla własnej satysfakcji. ryjówki i ich ryje tak mają.
_________________ Mada faka nyga
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 24-09-2006, 11:20
Jestem Dawid, jestem ryjem i stoje przed lustrem 7 minut. Czasami poprawie jeszcze sobie grzywe. Ale to sie nie liczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum