kiedyś gdy kobieta nie mogła urodzić dziecka to "wynajmowali" sobie jakoąs kobite mężulek ją pieprzył ona rodziła dziecko i potem je oddawała więc męzulek zdradził ją ale z miłoości
Imię: P jak Poison
Wysłany: 24-08-2006, 22:15
Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie Więc nie mam co dodawać.
Wysłany: 24-08-2006, 22:17
nie mozna...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
widze zę tylko ja jako jedyny (jak zawsze na przekór innym) uważam zę można i nawet podałem przykład którego nikt nie odważył sie nawet skomentować bo jest prawdziwy
kiedyś gdy kobieta nie mogła urodzić dziecka to "wynajmowali" sobie jakoąs kobite mężulek ją pieprzył ona rodziła dziecko i potem je oddawała więc męzulek zdradził ją ale z miłoości
Napisałeś "wynajmowali" i właśnie o to chodzi. Nie ona, tylko oni. Małżeństwo. Więc jaka tu zdrada ? Oni zrobilo to specjalnie i ta kobieta nie przespała się z tamtym gościem dla przyjemności tylko dlatego by mieć dziecko.
Jeśli kogoś się kocha to ta druga osoba zdecydowanie wystarcza. We wszystkim...
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Jeżeli to jest najlepszy sposób na dziecko i druga osoba zgadza się na to to nadal jest zdrada ?
Ale jest to dla dobra obojga, oboje o tym wiedzą i obije się na to zgadzają.
A trójkąt też jest zdradą ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum