Imię: Robert
Wysłany: 23-08-2006, 23:57 Fotki
Dlaczego dziewczyny nie lubicie jak sie WAm zdjęcia robi...Dla mnie to jest niezrozumiałe, prosze o krótkie i sensowne odpowiedzi, a nie typu: "bo nie lubie".
Ja jestem niefotogeniczny a mi to zwisa ... a dizwczyny nie lubią bo isę martwią że bedą wygladały jak przed porannym makijazem ... ale nie wszystkie sie boją bo nie wszystkie wyglądają gorzej z rana ....
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 24-08-2006, 11:29
Wg mnie to chodzi o cos zupełnie innego...
Ja np mam kompleks jesli chodzi o mój nos... i na każdym zdjęciu pierwsze co robię to patrzę jak on jest tam ujęty... (odruchowo) i jeżeli mi się nie podoba to się wkurzam i nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia...Tylko że jeżeli te zdjęcia oglądają moi znajomi to wcale nie zauważają tego że 'tu żle wyszedł mój nos' to juz tak jest .... i to wcale nie dotyczy tylko dziewczyn:/:|
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 24-08-2006, 13:04
ja lubie robic zdjecia mojej dziewczynie, choc na poczatku nie za bardzo mi pozwalala argumentujac to tym ze mam Ja na zywo, wiec po co mi jeszcze Jej zdjecia...
Ale teraz to juz trzaskamy sobie foteczki...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Ja lubie jak ktoś mnei fotografuje ale z zaskoczenia...bo jak wiem ,ze ktoś chce zrobić mi fotke i sie przygotowuje,poprawiam...itd. to zawsze wyjde strasznie...Natomiast na tej do ktorej nie przywiązywalam żadnej uwagi...wyjde ladniej niż w rzeczywistości:P
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3211 Skąd: że znowu?
Wysłany: 24-08-2006, 13:34
Ja tam lubie zdjęcia, tylko nie lubie z imprez- bywaja straszne jak czlowiek juz taki zmęczony jest A dziewczyny panikuja bo pewnie sie boją ze brzydko wyjdą.
Ja tam lubie zdjęcia, tylko nie lubie z imprez- bywaja straszne jak czlowiek juz taki zmęczony jest
Takie są najlepsze bo jest się z czego pośmiać
---
Ja tam nie mam nic do tego jak ktoś mnie fotografuje . Choć nieraz jeszcze zdarza mi się np. zasłonic twarz włosami czy czymś tam jak ktoś mi robi zdjęcie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum