Wysłany: 17-08-2006, 20:26 Piłkarska Liga Mistrzów i Puchar UEFA
Temat ten powstaje co prawda jeszcze przed serią rewanżowych meczów 3 rundy kwalifikacyjnej do Ligi Mistrzów i ostatniej rundy kwalifikacyjnej Pucharu UEFA, ale chciałem być pierwszy . Na wstępie chciałbym zaznaczyć aby nie wspominać tutaj o polskich drużynach (bo dla nich jest osobny temat "Polska w europejskich pucharach"). Tutaj forumowicze mogą przedstawić swoich faworytów do zgarnięcia europejskich pucharów i wyrażać opinie o wynikach i sytuacjach w grupie, szansach poszczególnych drużyn do awansu.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Jak patrzę na grę Legii w pucharach europejskich do odechciewa mi się oglądać Polską piłkę. Nie wiem ile się skączy po dupie dostają 1:3 więc nic mi nie pozostaje jak iść na piwo i opić przynajmnej awans Milanu.
Inter Mediolan.....
Został mistrzem Włoch 2005/2006 po zdegradowaniu Juventusu... po tej całej aferze maja spore wzmocnienia. Naprawde spore... Vieira , Ibrahimovic... Dziadek Figo tez cos pokaze, i przeciez jeszcze Adriano... Naprawde maja szanse...
To jest tylko racjonalny punkt widzenia... Wiadomo jeszcze chelsea... I moze Barca... Real juz sie nie podniesie...
_________________ "Gdy wszyscy patrzą w lewo, ty popatrz w prawo... To może uratować ci zycie..."
Dzisiaj już losowanie grup. Ciekawe jaka grupa będzie tą grupą śmierci
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum