muza i teledysk bardzo fajne jeden z najlepszych bitów
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 30-07-2006, 01:37
Widzę szerokie grono fanów wixy Poprostu nie znoszę tego kawałka, gdzie nie idę to słysze te 3 w kółko powtarzane dźwięki... Można się pożygać .
Częśto u mnie pod blokiem kolesie w soich elo podrasowanych złomach ( czyt. fiat126p ) to puszczają - kur*icy idzie dostać
Grałem impreze w mieście jakiś czas temu jakaś laska ubrana na różowo podeszła do mnie i się pyta czy nie mam eksplołżyn? Ja sie pytam czyje to jest bo myślałem że kobieta w temacie przynajmniej troszke, a ona ...eeee...hmmmm no eksplołżyn nie masz ?!
Ten wałek będzie jak dragonsteadintej czy inne majorki, i w ogole będziemy to słyszeć nawet w kiblu
No ale spoko, polacy zrobili numer który podbija europejskie remizy.Kalwi & remi zyskali popularność w remizach,manieczkowych potupajach itd.
Wałek jest zajebiście ambitny ( 3 dźwięki )
Prościej mówiąc - za dużo wixy w wixie ! Co do teledysku - ciekawe skąd wzieli te dupy - z katowickiej ?
BTW - widzieliście jak oni ten kawałek "grają" ? Nie ? To zobaczcie co się dzieje z vinylem ( na 2 dekach jest jeden ) i z kalwim&remim jak zajebiście kryncom pukrędłami.
BLE !
Imię: h-noolka
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2006 Posty: 87 Skąd: z nienacka
Wysłany: 23-08-2006, 18:17
swietny kawalek ale juz sie nieco "przeterminowal" . . . i w radiach go zaczeli tez puszczac z ogromnym opoznieniem
podoba mi sie taki jeden moment, ale niestety nie jestem w stanie go opisac
_________________ hanoolka.blog.onet.pl
1. Admin ma zawsze rację
2. Jesli twierdzisz, że nie ma racji, patrz punkt 1
3. Uwierzę w to, gdy będę jednym z nich
Meine Wunderwaffe lepsze niż Luftwaffe, jst bardzo ciekafe w co nim trafe!!
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 23-08-2006, 18:47
Stanowczo nie moje klimaty-za mało ambitne, choć ten ich "hit" przypomina mi zimowe imprezy na których miał swoje honorowe miejsce (rzecz jasna nie ja wybierałam muzyke)
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 24-08-2006, 12:36
juz troche mi sie "przejadl" ale jest fajny...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Pff... dajcie spokój, nawet nie będę się wypowiadać bo szkoda słów. Kiedyś jeszcze można było tego posłuchać ale teraz... jak to słysze to mi się coś robi.
A teledysk to już w ogole...
a czemu teraz już nie mozesz słuchać przecież to taka ładna piosenka składająca sie z jednego wokalu i 10 dzwięków
A wiesz, że właśnie się zastanawiam.
Może dlatego, że był taki okres, że gdzie się nie ruszyć to tylko "You feel it, you've get it ... Explosion... tralalala"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum