Czy macie jakieś problemy (wewnętrzna blokada, lęk, strach itd.) przed pokazaniem się drugiej osobie nago? Czy wręcz przeciwnie, gdy kogoś kochacie potraficie stanąć przed nim nago i nie czuć sie niekomfortowo w tej sytuacji? Jak to z Wami było, gdy pierwszy raz pokazaliście się komuś nago..? Co wtedy czuliście?
_________________ La Vida secreta de las palabras...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 23-08-2006, 11:22
Ja na poczatku odczuwalem lekki dyskomfort ale to tylko moze dwa, trzy pierwsze razy... ale teraz juz nie czuje czgos takiego, jesli sie kogos naprawde kocha to mozna sie czuc swobodnie, nawet nago...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
zalezy co to za osoba, przeciez nie pokazalabym sie nago byle komu
przed swoim bylym chlopakiem mialam blokade najpierw a potem stopniowo coraz mniejsza i w koncu wogole.
ale mysle ze jakbym teraz z kims zaczynala zwiazek to tez bym miala jakas blokade.
_________________ bo tak.
Ostatnio zmieniony przez ^Kasia^ 23-08-2006, 11:34, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 23-08-2006, 11:43
Paszczak napisał/a:
Podwajam zakład
a ja nawet potroje...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Aisha
Wysłany: 23-08-2006, 19:35
Na początku to wiadome... czuło się troche wstydu i obawy, że przecież nie jestem idealna... Teraz już jest lepiej ale i tak nie do końca
_________________ Skrwawione ręce, opalone skrzydła -
Anioł usłyszał - "Odejdź! nic nie wskórasz."
I już nie błyszczą srebrne w słońcu pióra,
Lecz czarna wstaje przeciw chmurze chmura...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum