jakie jest wasze ukochane niezdrowe jedzenie albo picie
u mnie to jest kebab, pizza, słodycze (szczególnie batoniki) i dużo napoi gazowanych, choć teraz jestem na przechodzeniu z oranżad na czysta mineralną bez gazu
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-08-2006, 18:38
Od kiedy pizza nie jest zdrowa ?
Lubie czasami zjesc sobie hampurgera (w przerwie miedzy nagraniami do serialu, filmu czy reklamy telewizyjnej).
no to tak: pizza, zapiekanki, hot-dogi ^^, frytki z dużą ilością ketchupu, wszystkie rodzaje chipsów, cola, pepsi, snicersyyy, twixy, ptasie mleczko, 3bit, pieguski, śliwki w czekoladzie, krówki, toffi, trufle
golonka w kapuście z frytkami. mniam mniam. pozatym frytki w dużych ilościach z ketchupem, placki ziemniaczane, kuchnia włoska - calzone, carobnara, pizza, frutti di mare, makarony z sosami itp
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
no to tak ja uwielbiam fryki, pizze,w ogole takie same zarcie z fast foodow moglabym jesc, kocham slodycze:D:D wszystkie prawie:D a i lodach bym zapomnniala:D
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum