Według mnie on po prostu albo bawił się Toba, albo po prostu jak w tym wieku znalazł kogoś innego na kim spoczęły jego oczy. Masz 13 lat też kiedyś tyle miałam.. Pamiętaj jednak, że dziewczyna nie powinna narzucać sie chłopakowi.. z góy wiadomo, że niktórzy bardzo źle to odbierają, gdy nie wpadłaś im w oko. A tego typka to olej bo może i jest przystojny dla Ciebie ale chyba jeszcze powinien dojrzeć.. Pozdrawiam !!
_________________ La Vida secreta de las palabras...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 22-08-2006, 09:40
bawil sie Toba, przykre ale prawdziwe... w tym wieku tak jest...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Ola
Wysłany: 22-08-2006, 12:31
Napewno kłamał pisząc ci takie smsy bo nie można się zakochać znając kogoś kilka dni. Poprostu mu się nudziło i porobił sobie jaja, radzę ci nie przywiązuj tak wielkiej wagi do tego co mówią faceci
Nie uzywalbym okreslenia "klamal", po prostu w tym wieku czesto uzywa sie roznych slow nie znajac/pomijajac ich dokladnego znaczenia. Zauroczyl sie Toba, po paru dniach mu przeszlo, tylko ze uzyl zlego slowa, to normalne u chlopakow w tym wieku. Zreszta niestety starsza mlodziez tez za czesto uzywa pewnych slow i przez to traca one na swoim prawdziwym znaczeniu. On mowil kocham= podobasz mi sie, zauroczylas mnie, a Ty odebralas to jako kocham=chce byc z Toba do konca zycia, bez Ciebie nie mam po co zyc itd. To normalne w tym wieku, wiem ze padna na mnie teraz gromy ale chlopak w jego wieku jesli chodzi o sprawe uczuc ma rozum na poziomie dziewczyny nie w tym samym wieku ale jakies 4 lata mlodszej czli jeszcze dziecka (troche zamotalem, mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzi). Nie chce nikogo obrazac, ale takie sa fakty, my faceci emocjonalnie dojrzewamy o wiele pozniej niz dziewczyny (zlosliwe mowia ze nigdy nie dojrzewamy emocjonalnie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum