Ona ma 14 lat ! Myślisz, że jej mama bierze to za takie prawdziwe uczucie ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ona ma 14 lat ! Myślisz, że jej mama bierze to za takie prawdziwe uczucie ?
nie wiem jak ona to bierze. ale moja dziewczyna miała wcześniej chłopaków już, nie jestem jej pierwszym. raczej przeszkadza jej to, ze ja o tyle starszy. powiedziała, że jak ona będzie miała 17lat to możemy robić co tylko chcemy, ale teraz... jesteśmy ponad pół roku i czujemy że już ze sobą będziemy na zawsze. mam nadzieje że tak będie, ale kto wie.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 20-08-2006, 22:27
ciezka sprawa z mamami to nie tak latwo jest... musisz sie starac, innego wyjscie nie widze..
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Robert
Wysłany: 23-08-2006, 23:06
Jeśli Ty masz 19 a ona 14 to lepiej poczekaj z 2-3 lata żeby miała chociaz te 16. Na razie mozecie zostać przyjaciółmi A w tym czasie moze Ci przejdzie, a tak wogole, to ona jest dzieckiem i to mi troche pedofilią śmierdzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum