Wysłany: 06-09-2006, 18:14
Prowadzę.
Staram się nie pisać o pierdołach, np swoim nowym szamponie.
Komentuję wydarzenia- czy to szkolne / regionalne / krajowe / światowe, daję upust frustracjom, dzielę się spostrzeżeniami na temat muzyki / sztuki. Nie prowadzę zbyt regularnie, ale blog istnieje już od marca 2005 i ciągle ewoluuje, razem ze mną.
Imię: Anka
Wysłany: 06-09-2006, 21:20
miałam przez 1,5 roku. Ale po tym jak znalazly go zakonnice z mojej eksszkoły, trwale wyleczyłam się z pisania w necie pamietnikow. Teraz tylko kilka półwierszy.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 07-09-2006, 10:13
Kiedyś miałem, ale był on anonimowy i raczej nie poruszałem w nim swojego zycia osobsitego
Wysłany: 07-09-2006, 14:43
Nie miałam, nie mam i nie będę miała bloga. Nie mam czasu na siedzenie przed komputerem i wpisywanie nowych notek. A pamiętnik prowadzę ale taki w zeszycie i żeby nikt go nie przeczytał. Blogi są dobre na jakieś fajne tematy. Lubię ściągać fajne fotki
Wysłany: 07-09-2006, 16:36
nigdy nei mialam bloga takiego samego w sobie, bo uwazam, ze to dosc niepowazne, ale na filmwebie jest cos jakby blog i ostatnio zaczelam tak zamieszczac teksty piosenek filmowych.. niestty nikto mi nie komentuje wiec stracilam motywacje
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Mam bloga i prowadzę go systematyczie (anonimowo). Robię to dla siebie i nie oczekuję żadnych komentarzy, bo nie po to go pisze. Poznałam pare osób w blogowym świecie i teraz nawzajem odwiedzamy swoje blogi dosyć często. Wiem wiele o tych ludziach, własnie z ich blogów. Różnica wieku jest spora między tymi osobami, a wszystkie są starsze odemnie, więc w razie jakiejś sprawy (problemu) mam kogo się poradzić. Moim zdaniem plusem bloga jest to, że własnie można wśród nich spotkać wiele wartościowych ludzi.
Posiada też wiele wad... o których wspomniano wyżej...
Ja mam bloga...i uwazam ze jest to bardzo fajna rzecz Gdy mam wolna chwilę nudzi mi się od razu siadam i piszę....tylko najgorsze jest to ze tam nie da się wszystkiegoo pisać...
No i dobzre jak ktos ma jakies problemyy to o nich psize....jak nie chcesz czytac to nie czyatsz i juz...i nie rób problemuu bo moze komus sie to podoba!!!!!
Imię: Marta Maria
Wysłany: 18-09-2006, 19:51
a ja mam bloga i myślę, że to jest całkiem dobry pomysł, żeby jakoś się wyżalić czy też podzielić się z kimś swoimi przemyśleniami... myślę, że to nie jest głupie no jeśli oczywiście blog jest naprawdę o czymś mądrym, ważnym, a nie ''kocham Billa z Tokio Hotel i Toma też'' rozwala mnie takie coś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum