A ja mysle, ze najlepszymi kumplami sa faceci, na kazdy temat z nimi rozmawiam. Mam tez jedna naprawde bardzo dobra przyjaciolke, ale ona czesciej cos wypapla
ja jakoś wolę kobiety na przyjaciół. znalazłam dwie wspaniałe kumpele. razem mieszkamy przez liceum, będziemy razem mieszkać na studiach. i mam nadzieje, że to przetrwa jeszcze dłuuugo dłuuugo.
Trójca Święta Podrywaczek z PG w ********************- tak o nas mówią to ja i moje dwie najlepsze fufnelki. Wszędzie we trzy, tak samo ubrane (zazwyczaj na czarno heh:) to dobry układ, zapewniam Was papappa :*
Zazwyczaj spedzam czas z kolegami bo to w ich gronie czuje sie najlepiej... męczą i draznia mnie faszywe panienki - zbyt wile razy juz sie przejechalam na "kolezankach"...
_________________ Myślę więc jestem... i znikła... ];->
ja mam paczuszke mieszana... co dziwne to paczka 10osobowa..... ale super nam sie spedza czas... i w ogóle!!! Jesteśmy jak wielkie jedno rodzeństwo!!!! i Jest SUPER
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum