Życie ma sens ale dla wszystkich troche inny. Dla mnie sensem w zyćiu jest żyć dla tej drugiej osoby. Więc moje zycie nie ma sensu bo ta druga osoba nie zwraca na mnie uwagi:(
I ma mnie w dupie. Poprostu ona to wyższa pułka a ja to taki chłoptasi który jest fajny ale ma się go gdzieś...
_________________ Jesteś dla mnie tak daleka,
Zimna tak jak sztylet z lodu,
Dlatego ranisz mnie nie wiedząc o tym nie ,
Jak mocno ja kocham cie,
:**
Dobrze wiesz mała,
zostałaś mi tylko ty
Gdybym mógł ja tak śpiewać...
Tylko że o niej trudno zapomnieć.Jak się ją widzi to aż serce podchodzi do gardła:).
To jest coś godnego uwagi dziewczyna ładna wyrozumiała i umiejąca pomóc ale mająca mnie w dupie no cóż... . Mi chyba już nie pomorze
[ Dodano: 15 Sie 2006 11:51 pm ]
I miałem racje niestety myślałem że to ktoś dla mnie który zawsze mnie wyciągnie moge pogadać pośmiać się ale widocznie woli innego nawet do takich banalnych dla niej a ważnych rzeczy dla mnie. Zostało mi chyba tylko zdjęcie
_________________ Jesteś dla mnie tak daleka,
Zimna tak jak sztylet z lodu,
Dlatego ranisz mnie nie wiedząc o tym nie ,
Jak mocno ja kocham cie,
:**
Dobrze wiesz mała,
zostałaś mi tylko ty
Gdybym mógł ja tak śpiewać...
Wysłany: 16-08-2006, 20:21 Re: czy życie ma sens ??
choć może będzie wam w to trudno uwierzyć,ale ja lubie życie.... nie-nie o to chodzi,że mam świetnie-mam mnustwo problemów-ale dzieki nim życie ma sens...
jak normalny czlowiek nie lubie gdy cos mi stoi na przeszkodzie do szcześcia,droga do niego jest czasem kręta i długa,ale przy mecie człowiek zaczyna się uśmiechać-fajna sprawa...[/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum