A nie uwazacie, ¿e na mi³o¶æ sk³ada sie i zaufanie, i akceptacja i po¿±danie i jeszcze wiele inny pieknych uczuc. Moim zdaniem mi³o¶æ jest ogólnym okre¶leniem, ale owszem tez uczuciem, ktorego nie byli bysmy w stanie czuc bez wszystkich wyzej wymienionych. Po prostu mi³o¶æ bez nich nie istnieje. and that beautiful
no nie licz±c mi³o¶ci bo jak wiêkszo¶æ napisa³a to uczucie musi byæ to jest fundamentalna podstawa ale zwi±zek ¿eby by³ dobry, trwa³y to musi byæ oparty tak¿e na zaufaniu, szczero¶ci i wierno¶ci ale to tylko cz±stka tego co w zwi±zku jest zawarte
*zaufanie - bez tego nigdy nie bedziemy mogli polegac na drugiej osobie a tym bardziej nie powierzymy jej niczego...
*wiernosc - po co byc z kims kogo sie zdradza...?
*uczucie - po co byc z kims do kogo sie nic nie czuje...?
Ostatnio zmieniony przez ZaZen 21-08-2006, 01:26, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Zaufanie...
Oddanie...
Szczerosc... Ca³kowita...
Przyjazn...
To sa fundamenty.... Ale na zwiazek sk³ada sie wiele szczegó³ów... i jesli wszsykie "graj" jest sukces...;)
_________________ "Gdy wszyscy patrz± w lewo, ty popatrz w prawo... To mo¿e uratowaæ ci zycie..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum