No ale czy to jest sprawiedliwe, choc trochę? W wieku 14 lat na pewno wiedział co jets dobre a co złe, za takie przestepstwa moim zdaniem powinien już odpowiadac jak dorosły.
Pozdrawiam
_________________ Wprowadzenie komunizmu w Polsce byłoby podobne do nałożenia siodła na krowę. Josif Wissarionowicz Dżugaszwili (Józef Stalin)
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 11-08-2006, 21:51
Powinien do konca zycia siedziec w wiezieniu o chlebie i wodzie.
W wieku 14 lat na pewno wiedział co jets dobre a co złe
ty wiesz i ja wiem zę on to wiedział ale zrobią mu badania psychologiczne zaczną mu pokazywać różne plamy i okaże sie zę chłopiec miał cięzkie dzieciństwo bo musiał wstawać o 7 a lubił pospać i okaże sie ze nie wiedzial co robi ew. walnie tekst zę myślał zę ta dziewczynka ma jeszcze jedną kontynuacje jak w mortal kombat
Ale tak na poważnie to jaka kara była by adekwatna do tego co zrobił ten młody zwyrodnialec?
Ja bym go wsadził do wielkiego czarnego lochu z wielkim czarnym pedałem .
A serio, to ja jestem ogólnie zwollennikiem krotkich i bolesnych kar dla młodych.
Wiezienie młodemu człowiekowi psuje dusze. A kara cielesna tylko ciało
Chłosta 50 batów az do straty przytomnosci i poźniej do 21 roku praca na budowie.
I mówie to całkiem powaznie, młodzi ludzie za kradzieze czy pobicia powinni byc karani chłostą.
Ostatnio zmieniony przez Bango 12-08-2006, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin
Wysłany: 12-08-2006, 13:53
paleta277 napisał/a:
tak btw. nie mówiłam o Krakowie
jak zwykle trafiłem
Ten gośc jest pedofilem i mordercą, czyli według większość powinien być zabity...
A to tylko (aż) głupi, pop*erdolony szczeniak, którego źle wychowała szkoła, rodzice.
Zamiast mówić, że a to s*rwiel trzeba zobaczyć na inne osoby z jego szkoły, podwórka
_________________ Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie...
A to tylko (aż) głupi, pop*erdolony szczeniak, którego źle wychowała szkoła, rodzice.
Zamiast mówić, że a to s*rwiel trzeba zobaczyć na inne osoby z jego szkoły, podwórka
nie zmienia to faktu ze jest morderca a dla mnie ten kto morduje powinien dostac kare smierci bo dla niego ludzkie zycie nie jest nic warte ale coz wyjdzie w wieku 21 i co bedzie robil to samo??
Ostatnio zmieniony przez prezesxt 13-08-2006, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Skazując kogoś na śmierć, życie nie jest dla Ciebie zbyt wiele warte.. żniżamy się poziomu żądnych krwi jaskiniowców
Powiem tobie to samo gdy ci zabija córke.
to co ty prezentujesz to jest tak zwany chory humanitaryzm, nie podparty zupełnie niczym !
Nikt sie nie zniza do zadnego poziomu. No chyba że amerykanie sa jaskiniowcami ządnymi krwi.
Tu chodzi o sprawiedliwosc i o pokazanie że wielkie zbrodnie nie ujda na sucho i na takiego gagatka czeka najwyzszy wymiar kary.
Czy taki ktoś powinien dostac krzeslo ? Ciezko powiedzieć. Jak mówiłem baty i do łopaty.
PS: I tak życie gwalcicieli i morderców nie jest dla mnie NIC warte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum