Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 12-08-2006, 15:59
jakkolwiek napisał/a:
juna napisał/a:
o jak ja kocham takie "pozytywne" osóbki jak Ty.
Wybacz, jestem zajęta. Nawet jakbym nie była, miałabyś niewielkie szanse u mnie. Znajdz sobie inny obiekt westchnień.
och bedzie cięzko ale spróbuje przezyć ta porażke. A juz sie cieszyłam że bede miec przy sobie tak niewiarygodnie śmiesznie "sympatyczną" osóbke. Lece do psychologa bo nie wiem czy dam sobie rade bez jego pomocy w takim przypadku.No ale wybaczam rzecz jasna
Wysłany: 12-08-2006, 16:15
jakkolwiek napisał/a:
Myślę, ze i psycholog nie pomoże. Nie ma lekarstwa na głupotę, a i terapia nie pomoże. To przykre.
A na jakiej podstawie uwazasz że jestem głupia? na tej ze akurat złapałam zajazd i na początku nie wyczułam ironi w twoim 1 poście tu. Chyba kazdemu moze sie zdarzyc co? no a jeżeli tak szybko oceniasz ludzi to nic tylko współczuć ale tylko Tobie. Pozatym to współczuje Ci nastawienia do innych.
A na jakiej podstawie uwazasz że jestem głupia? na tej ze akurat złapałam zajazd i na początku nie wyczułam ironi w twoim 1 poście tu. Chyba kazdemu moze sie zdarzyc co? no a jeżeli tak szybko oceniasz ludzi to nic tylko współczuć ale tylko Tobie. Pozatym to współczuje Ci nastawienia do innych.
w pierwszym.. i w drugiem też nie załapałaś. Na takiej właśnie podstawie uważam, ze mądrością nie grzeszysz. Moje nastawienie do innych jest bardzo pozytywne, jeśli w ich postach widzę choć cień inteligencji. Oczywiście mówię o nastawieniu do ludzi na forum, bo innego oceniać nie możesz.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Wysłany: 12-08-2006, 16:24
Cytat:
w pierwszym.. i w drugiem też nie załapałaś. Na takiej właśnie podstawie uważam, ze mądrością nie grzeszysz. Moje nastawienie do innych jest bardzo pozytywne, jeśli w ich postach widzę choć cień inteligencji. Oczywiście mówię o nastawieniu do ludzi na forum, bo innego oceniać nie możesz.
Normalnie klaszcze Ci na stojąco. Brawa dla osoby która ocenia ludzką intelignecję na podstawie 2 postów.Osoby bardziej kompetetne niż ty miały zdanie nieco odmienne. Całe szczeście że moge mowic o Twoim nastawieniu tylko do ludzi z forum, jakos nie miałabym ochoty sprawdzac jakie jest w realu.
Brawa dla osoby która ocenia ludzką intelignecję na podstawie 2 postów.
Każdy kolejny tylko potwierdza moją teze.
juna napisał/a:
Osoby bardziej kompetetne niż ty miały zdanie nieco odmienne.
Udowodnij.
juna napisał/a:
Całe szczeście że moge mowic o Twoim nastawieniu tylko do ludzi z forum, jakos nie miałabym ochoty sprawdzac jakie jest w realu.
Chciałabym ci zwrócic uwage, ze ty oceniasz moje nastawienie do ludzi z forum na podstawie takiej samej liczby postow, co ja twoja inteligencje. a raczej jej brak. jestes niekonsekwentna.
Wysłany: 12-08-2006, 16:36
jakkolwiek napisał/a:
Usiądź dziecko.. nie trza.
zauwaz ze jestes w tym samym wieku.
jakkolwiek napisał/a:
Każdy kolejny tylko potwierdza moją teze.
zdaje się ze masz jakieś uprzedzenie.
jakkolwiek napisał/a:
Udowodnij.
mam tu przyprowadzic moją polonistke? zresztą ja nie twierdze że jestem super inteligentna, ale w Tobie tez intelignecji szczególnej nie widze.
jakkolwiek napisał/a:
Chciałabym ci zwrócic uwage, ze ty oceniasz moje nastawienie do ludzi z forum na podstawie takiej samej liczby postow, co ja twoja inteligencje. a raczej jej brak. jestes niekonsekwentna.
skoro Ty mozesz to i ja, nie czuje sie gorsza od Ciebie więc daje sobie to samo prawo.
Wysłany: 12-08-2006, 16:49
jakkolwiek napisał/a:
Polonistka ci powiedzila? no, bardzo kompetentna osoba, nie ma co...
na pewno bardziej niż Ty.
A pozatym daj sobie juz na luz bo wolałam sobie tu popisac z innym na temat Myslovitz a nie wysłuchiwac twoich zbędnych uwag na temat mojej inteligencji, która powinna Cie gów..o obchodzić.jakbys sama nie wiadomo kim była. Zenada.
Więc? Jaki związek ma to co napisałam z tym co ty napisałaś? Słowo "wiec" oznacza, iż jedno zdanie składowe wynika z drugiego. Oj, polonistka się nieco pomyliła.
Wysłany: 12-08-2006, 17:10
jakkolwiek napisał/a:
Tak będzie najrozsądniej. Mogłabyś się znów skompromitować.
szybciej ty podwazając zdanie osoby starszej i wykształconej, która od lat pracuje z młodzieżą
jakkolwiek napisał/a:
Na pewno. Jakie masz prawo wypowiadania się za innych?
Takie jak ty oceniania mnie.
jakkolwiek napisał/a:
Więc? Jaki związek ma to co napisałam z tym co ty napisałaś? Słowo "wiec" oznacza, iż jedno zdanie składowe wynika z drugiego. Oj, polonistka się nieco pomyliła.
Gdybys była taka inteligentna jaką z siebie robisz, wiedziałabys gdzie to zdanie przypasować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum