tanczylam 2 lata tance nowoczesne i ludowe ( wolalam nowoczesne ), ale w koncu z braku czasu musialam wybrac : taniec czy konie - wybralam konie i nie zaluje
Ale w domQ codziennie sobie tancze, tak o do fajnych kawalkow
Ja juz 10 lat trenuje taniec towarzyski a od dosyc niedawna zakochalem sie w Salsie bardzo fajny taniec zachecam wszystkich do jego nauki. Szczerze mowiac nie wiem jaki styl trenuje , niewiem, poprostu nie znam sie na tym ale wiem ze to moj ulubiony taniec. ja bym go nazwal "freestyle" poniewaz chyba sa w nim zawarte wszystkie style salsy + jakies wymyslone kroki przez mojego trenera hehe.
Pozdrawiam
Ramius
Do podstawówki chodziłam do szkoły muzycznej.. I tam troche tańcowałam
I później jeszcze tańczyłam w grupie tanecznej "TO CO?!" ;D
I chodziłam 3 miesiące na towarzyskie tak ostatnio.. Zrezygnowałam z braku czasu..:)
A obecnie tańczę tylko dla siebie i na jakiś imprezach
_________________ I n n o ś ć rodzi Z Ł O Ś Ć.
Ostatnio zmieniony przez chance 02-07-2006, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Ja juz 10 lat trenuje taniec towarzyski a od dosyc niedawna zakochalem sie w Salsie bardzo fajny taniec zachecam wszystkich do jego nauki.
Ja też już jestem w nim zakochana Chodze na salsa cubana super niepotrafie opisać, najfajniej jest na treningach jak wszyscy robia to samo; hero, podwojne hero itd. poprostu szczesliwa jestem zawsze jak wychodze z zajęć no..prawie zawsze, bo czasem zmęczenie nie pozwala mi na nic! Wcześniej chodziłam na towarzyski, ale niestety juz nie moge, tez bardzo mi się podobało, chociaż bylo zupełnie inaczej niż na salsie, ale było sympatycznie.
Ostatnio zmieniony przez xiezniczka 03-07-2006, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
KOCHAM TAŃCZYĆ!!!!!!!!!! jest to przede wszystkim moja pasja!!! oprócz potańcówki na dyskotekach, balach i innych takich imprezach jestem również w zespole tańca nowoczesnego z superową panią instruktor która układa niesamowite choreografie. :)Taniec mnie po prostu wciągnął niesamowicie!!! uwielbiam wystepować wraz z moimi przyjaciółmi z zespołu przed publicznością... ta adrenalinką a przede wszystkim dobra zabawa!! uwielbiam to~!!
Pozdrowienia dla wszystkich tancerzy!!!
_________________ Popełniaj błędy i naprawiaj je, gdy dotkniesz dna-odbijaj się!
Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne...
U mnie w szkole zamiast jednej godziny wf-u jest jedna godzina lekcyjna tańców. Nauczyciel jest beznadziejny, ale fakt- tyłeczkiem nieźle zamiata Osobiście lubię tańczyć. Zarówno towarzyskie jak i te "synchro"
Kiedyś chodziłam na taniec towarzyski, lecz stwierdziłam że to nie dla mnie.
I tak od tego momentu już nie tańczę.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Ola
Wysłany: 11-08-2006, 20:28
Taniec to praktycznie moje życie.... Ogólnie tańcze od 4 roku życia Kiedys nalezałam do grupy cherleaderek, ale wyrosłam z tego Teraz jestem w grupie tańca nowoczesnego, tańcze na scenie solowo, no i oczywiście w każdej wolnej chwili biegam po imprezach... W tej chwili to moja największa pasja, a równocześnie sposób na zarobienie troche kasy (nie tańcze przy rurze ani nic takiego !!)
Ostatnio zmieniony przez clubbinggirl 11-08-2006, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 17-08-2006, 17:39
Lubie sobie pójść w pogo pod sceną (no co to tez pewien rodzaj tańca ) i czasem bawic się w piosenkarke jak nikogo nie ma w domu. Na imprezach- czasem sie potańczy. Na tym kończy się moja taneczna kariera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum